Örültök neki, hogy jövőhét szerdán kinyithatnak a vendéglátósok teraszai?
14-es
A puccos túlárazott kajàk a magyar GDP 15%-àt teszik kin a turizmussal együtt kb 20%
A turizmus minden orszàg része. Ahogy az is, hogy vannak túlárazott éttermek, ezt nevezik piacnak. Van kereslet, van kínálat.
A vendéglátásnak kedveznek?
Hány étterem zárt be?
Meddig voltok zárva pl a plázàk?
Hány turizmus/vendéglátàsban dolgozó ment tönkre anyagilag?
Ez nem verseny kinek a rosszabb. Rossz ez a fodrásznak, edzőnek, szülőnek akiből otthoni tanár lett, családoknak akik elveszítették szeretteiket. Kilátàstalan mindenkinek. Mindenki azt a szektort látja legelhanyagoltabbnak amiben benne van. Objektívnek maradni kb lehetetlen. A jövőn már gondolkodni sem mer senki.
A legrosszabb azoknak akik szeretteiket veszítették el. Fiatalon. Itt már nem csak az idős, beteg emberek vannak veszélyben. Éríntett vagyok, fiatalon halt bele egészséges hozzàtartozóm. Engem ez nyilván szubjektívvé tesz.
Nyitni akkor sem szabad. Legalább júniusig várni kell
Szeretném azért felhívni azok figyelmét, akik beírják ide, hogy halt meg fiatalon hozzátartozójuk covidba, hogy nekem is volt fiatalon meghalt hozzátartozóm, barátom, ismerősöm, akik szintén meghaltak, de nem covidban. Rengeteg sokminden hozzájárult sajnos ehhez, mégsincs korántsem akkora tiltakozás a munkahelyi/egyéb stressz és azt kiváltó okok ellen, alkohol ellen, dohányzás/passzív dohányzás, pöfékelő bűzhányó autók kipufogógáza ellen, lezárások pedig pláne nincsenek.
Érdemes óvatosnak lenni, de ettől függetlenül nem kevésbé sajnálatos az, aki minden egyéb ok miatt halt meg, kezdve azzal, hogy minden szakrendelést, ellátást és szűrést leállítottak a covid miatt.
19-es.
Szerintem az utolsó mondatod a lényeg. Az, hogy az egészségügy többi része sem működik. Amíg ilyen számok és terhelès lesz addig nem is fog. Ha nyitunk és emeljük a kontakt számokat akkor a betegek számát is. Onkológiákon csúsznak vizsgálatok...
Nem csak magamat féltem, nem falaztam be az ajtót. Azzal kell tisztában lenni, hogy ebben az országban covid nélkül is baj van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!