Ki a kedvenc sorozatgyilkosod?
Figyelt kérdés
A kedvenc alatt nem rajongásra kell gondolni, hanem hogy kinek a “munkássága” élete, stb tartod a legérdekesebbnek2021. ápr. 12. 22:16
21/35 anonim válasza:
Ted Bundy és a Zodiákus gyilkos is.
Top 2 nálam.
L
22/35 anonim válasza:
Hasfelmetsző Jack és a Night Stalker.
23/35 anonim válasza:
Én lennék a kedvenc sorozat gyilkosom, ha kevésbé lenne fejlett a technika és roszabb a közbiztonság(kevesebb kamera a köztereken stb...).
Rengeteg embert megölnék. Kb 100 főből álló listám van, akikkel végeznék. Szépen lassan. Centinként egyre többet levágva a végtagjaikból. Élve megnyúznám őket testüket pedig sóval hinteném be.
Éveken kerestül szenvedtetném őket.
De ez persze csak álom marad. Kivitelezhetetlen lenne.
Oh álmok álmok...
Pedig milyen édes lenne bosszút állni...
24/35 anonim válasza:
Nem lenne édesebb megbocsátani, tovább lépni és boldogan élni? :)
25/35 anonim válasza:
A cinkotai rémtől kiráz a hideg, el is mentem Cinkotára megnézni a háza helyét. Nyilván olyan nincs, hogy kedvenc, mert egy sorozatgyilkos sosem lesz a kedvencem. De el kell ismerni, Ted Bundy engem is be tudott volna fűzni, aztán lehet az lett volna az utolsó napom a földön. Ijesztő, hogy ilyen jól szituált emberekben is mi lakozik néha. Pedig az interjúja alapján lehetett volna akár színész is, megnyerő volt a külseje, a hanghordozása, intelligensen beszélt. Hihetetlen, hogy mégis miket művelt.
26/35 anonim válasza:
#25 Amikor tudták, hogy miket tett Ted Bundy, a nők még akkor is védelmezték és odáig voltak érte. Tudott valamit a csávó.
27/35 anonim válasza:
Richard Ramirez jobb mint Ted Bundy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!