Ki a kedvenc sorozatgyilkosod?
Figyelt kérdés
A kedvenc alatt nem rajongásra kell gondolni, hanem hogy kinek a “munkássága” élete, stb tartod a legérdekesebbnek2021. ápr. 12. 22:16
12/35 anonim válasza:
Ha lehet fiktív is, akkor Dexter.
13/35 anonim válasza:
Ted Bundy-nak a bíró is megmondta, hogy nagyon tehetséges ember és szívesen találkozott volna vele jogászként a bíróságon. Azt is hozzátette, hogy "-Vigyázzon magára fiatalember!"
Mondta ezt, miután halálra ítélte.
14/35 anonim válasza:
Ha lehet filmeset is mondani, akkor a Gyilkos elmékből George Foyet, a "Kaszás". Nagyon érdekes karakter volt.
15/35 anonim válasza:
Lol, miért baj ha nincs kedvenc sorozatgyilkosom? Kicsit beteg
16/35 anonim válasza:
15, nem az a baj, hanem hogy minek szólsz hozzá egy kérdéshez ami nem neked szól.
Pl ha valaki megkérdezi hogy "Rántással vagy habarással szoktátok a főzelékeket csinálni?" akkor én nem trollkodok oda hogy "Nem szoktam főzeléket főzni".
17/35 anonim válasza:
Vagy mintha valaki megkérdezné hogy napi hány órát sétáltatjátok a kutyátokat, én meg odaírnám hogy nincs kutyám.
18/35 anonim válasza:
Ha Ted Kaczynski sorozatgyilkosnak mondható akkor ő. Ő bizonyítja a mondást miszerint zseni és őrült között vékony a határvonal. Nagyon jól felmért társadalmi problémákat évtizedekkel korábban bárki másnál, de a "megoldás" amit felvázolt horribilis volt. Ha nincsenek a bűntettei és a könyvében se írt volna emberölésről akkor manapság sokan olvasnák arra gondolva hogy "hogy láthatta mindezt előre".
19/35 anonim válasza:
Ja és nem szoktam főzeléket főzni és nincs kutyám :P :D
20/35 anonim válasza:
Buffalo Bill a Bárányok hallgatnakból. Hogy miért azt nehéz megmondani, de talán a színész Ted Levine, aki alakítja, miatta lehet. Véleményem szerint ez az ember még Anthony Hopkinsot is lejátssza. Zseniális színész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!