Ki fog örülni amikor már nem lesz kötelező maszk viselése? Én nagyon!
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 11:28
31/37 anonim válasza:
Én! K'rvára elegem van a szájkosárból és a többi hülyeségből.
32/37 anonim válasza:
#30-as válaszom miért nem hasznos? :D
Nem léteznek bogarak, jó illatúak az aluljárók, vagy igazából eddig se hordtam maszkot? Vagy pedig melyik részével volt probléma, kifejtené valaki? Köszönöm! :)
33/37 anonim válasza:
Vannak ilyen kérdések válaszok, ahol igy megy. Pl az oltásról.. aki igent mondd rá, 100% a válasza, aki nemet, annak 0 😃
34/37 anonim válasza:
Ja, nekem önmagában a lepontozással semmi bajom, szíve joga nyomkodni, csak néha annyira kíváncsi lennék a MIÉRTre, de sajnos indokolni nagyon ritkán tudják.
35/37 anonim válasza:
Jó hobbi lehet felnézni ide és nyomkodni 😃😉
36/37 moozygoo válasza:
Én lesz***rom.
Előtte se fordultak meg utánam a lányok.
Nem fulladok egyik típusú maszkban sem.
37/37 anonim válasza:
Érdekes, amit olvasok, én meg pont pórul jártam. November óta már háromszor voltam náthás, amióta ez a maszkos marhaság van, pedig sosem szoktam ennyiszer. Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!