Mostanában kellett mennem fogászatra, és még lesz pár alkalom, kifejezetten előnyös volt utána maszkban hazajönni úgy, hogy még bennem volt az érzéstelenítő hatása. Örülni fogok, ha nem lesz kötelező már idővel, de biztos, hogy lesznek olyan helyzetek, amikor önként hordani fogom.
2021. ápr. 12. 11:51
12/37 anonim válasza:
Nagyon örülök neki, egyszerűen ki nem állhatom. Ha nem lát senki, már azonnal leveszem. Teljesen felesleges és csak a légzésemet nehezíti.
2021. ápr. 12. 11:56
13/37 anonim válasza:
Én se kaptam el náthát, nem voltam hörghurutos, mióta hordani kell. Igazából tömegközlekedésen, boltokban, áruházakban mostmár hordanám szívem szerint.
2021. ápr. 12. 12:01
14/37 anonim válasza:
Én is nagyon várom már az összes korlátozás végét. Ugyanakkor tudomásul veszem, hogy amíg szükségesek, addig el kell viselnünk.
A maszkkal szerencsém van, mert kertvárosi részen lakom, ahol nem is nagyon hordja senki, amíg ki nem érünk a főútra. Ill. bevallom ez is az autózás felé terel, hogy autóban legalább gond nélkül letehetem a maszkot.
Én apró dolgoknak is nagyon tudok örülni, pl. most annak, hogy este 10-ig kint lehet lenni, ill. a nem-élelmiszer boltok is kinyithattak.
Abban bízom, hogy pár héten belül legalább utcán nem kell majd maszk.
2021. ápr. 12. 12:02
15/37 anonim válasza:
Dohányboltban dolgozom. És covidtól függetlenűl örülök, hogy nem köpködnek szemen.
2021. ápr. 12. 12:14
16/37 anonim válasza:
Engem nem érdekel mert nem hordok maszkot.
2021. ápr. 12. 12:19
17/37 anonim válasza:
Én kitaláltam vadi új utcaneveket, amiket már el is küldtem a Városházába:
Pandémia útja
Vakcina tér
Covid köz
Maszkos utca
😀
2021. ápr. 12. 12:24
18/37 anonim válasza:
14es, biztos lehetsz benne, hogy nyáron az lesz, mint tavaly. Nem nagyon kellett maszk, a szállodák is nyitva.
Szept. 1-jén meg jön a 4.hullám 😃
2021. ápr. 12. 12:39
19/37 anonim válasza:
Nem a szívem csücske a maszk, de örülök neki, hogy mióta hordjuk, azóta nem voltam beteg, pedig előtte a kollégákkal oda-vissza ment a felsőlégúti nyavalyák passzolgatása. Mondjuk én anno dolgoztam egy évet fogászaton, ott is egész nap kellett hordani, tehát nem volt új nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!