Ki fog örülni amikor már nem lesz kötelező maszk viselése? Én nagyon!
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 11:28
21/37 anonim válasza:
"De annak nem fogok örülni hogy bajuszt is kell újra gyantázni." Bakker én az elmúlt hónapban totál elfelejtettem ezt, évtizedek óta először döbbentem rá ismét, hogy nekem mekkora bajszom van, ha nem gyantázom. :( :(
22/37 anonim válasza:
Örülj neki, azt szeretik a nők 😉😃
23/37 anonim válasza:
Előző vagyok
"Én vagyok a hülye kivétel aki szereti a maszkot " Én üzletekben, tömegközlekedésen örülök neki, hogy úgy tehetek mintha ne ismerném fel az ismerősöket...mondjuk itt nem nagyon kell utcán hordani, mert ez egy kis település, kihalt utcákkal.
25/37 anonim válasza:
Én, aki nem szemüveges az könnyen van. Az a jobbik eset.
26/37 anonim válasza:
Én télen örültem a maszknak, mert nem fázott a pofám, de amúgy gyűlölöm. Most képzeld el, mit érez az, aki nem mos fogat?? Erre legalább hasznos volt.
27/37 anonim válasza:
Vagy aki fogatlan, annak is jól jön 😃😉
28/37 anonim válasza:
En is ugy vagyok vele, mint itt paran, hogy ebben a teli szezonban egy kosza nathas orrfolyasom, torokfajasom se volt, holott szokott lenni minden evben.
Igaz a koronat elkaptam, szoval attol vhogy nem vedett meg 🙄
29/37 anonim válasza:
En akkor fogok orulni, mikor mar azert nem kell maszk, mert a virus visszaszorult, alapjaraton el lehet felejteni. Es ha csak egy fertozott is van, nem szaroznak, vasszigor, mint Ausztraliaban, hogy utana megint el lehessen felejteni az egeszet.
30/37 anonim válasza:
Én fogom hordani később is, megszerettem hogy nem száll a számba a hajam, a bogarak, stb. Ráadásul a pesti aluljárókban igazán áldásos viselet a frissen mosott, illatos maszk. Télen pedig tök jól melegít, bár télen évek óta eddig is hordtam egy szövetmaszkot vagy egy arcra húzott sálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!