Ha tudhatnád hogy van-e túlvilág és mikor halsz meg, akarnád tudni? Miért (nem)?
Mind2 tudása konkrétan olyan számomra, mint az alkimistáknak volt a bölcsek köve. Ha meg van mikor halok meg, az feltételezi az eleve elrendelést, tehát addig NEM halok meg, tiszta cool. :D
Aztán még azt is tudnám, hogy miképp éljem a maradék életem, mert tudnám kinek van igaza a túlvilágot illetően. B)
Én egyiket sem szeretném tudni, mert az megváltoztatná az élethez való hozzáállásomat, nem tudom milyen irányba, de sehogy sem szeretném. Legyen meglepetés.
A halálom napját ha tudnám, akkor kevésbé lenne izgalmas az élet.
Ha tudnám, hogy nincs semmi ezután az élet után, az megölné a reményt, talán hullámvölgybe kerülnék.
Ha tudnám, hogy van valami, ami nekem nem tetszik, akkor örökre depressziós lennék.
Ha tudnám, hogy van valami, ami nekem tetszik, akkor pedig értelmét vesztené a földi életem.
Egyiket sem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!