Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek mi hiányzik a legjobban...

Kinek mi hiányzik a legjobban a covidmentes időből?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 7. 19:55
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
#9:sajnálom! 😓😕
2021. ápr. 7. 20:18
 12/41 anonim ***** válasza:
80%
Sok minden a fentiek közül. Meg az, hogy a számítógépem megint játék lehessen, szabadon választott valami, ne mindent de mindent csak azon keresztül lehessen elintézni...
2021. ápr. 7. 20:20
 13/41 anonim ***** válasza:
75%

A viszonylagos létbiztonság, az, hogy tudtad, jó eséllyel jövő hónapban is számíthatsz a szokásos keresetedre.

Akinek nincs elég jövedelme a tartalékoláshoz, annak ez létszükséglet.

Más területeken én pont ugyanúgy élek, mint a covid előtt, eddig is az olvasás, a filmsorozatok, és az egyszemélyes sportolás jelentette a szabadidős tevékenységet, nem jártam el sehová, nem plázáztam, nem söröztem, nem buliztam, nem nyaraltam. Ilyen szempontból nekem meg se kottyan a járványhelyzet.

2021. ápr. 7. 20:28
 14/41 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a mozi állatkert.
2021. ápr. 7. 20:28
 15/41 anonim ***** válasza:
58%
Koncertek,wellness.
2021. ápr. 7. 20:32
 16/41 anonim ***** válasza:
42%
Öhhizé berúgás
2021. ápr. 7. 20:34
 17/41 anonim ***** válasza:
73%

Amióta kezdődött az egész 2x voltunk pesten, a nagy rohanás közepette jó lett volna ha le tudtunk volna ülni pár percre az arénában, dehát beszedtek minden ülőalkalmatosságot...

Semmi más nincs ami miatt most nekem rosszabb lenne

2021. ápr. 7. 20:52
 18/41 anonim ***** válasza:
66%

Koncert

Edzés

Kollégium

2021. ápr. 7. 20:53
 19/41 anonim ***** válasza:
83%

Én elég parás vagyok eü gondok miatt, szóval rendesen hordom a maszkot, nem kapaszkodom a buszon, folyton fertőtlenítek stb.

Nekem az érzés hiányzik, hogy nyugiban felszálok a tömött buszra, hogy nincs rossz érzésem ha megfogom a kosarat, urambocsá "koszos" kézzel megeszem boltból távozva a friss meleg pékárut. Utálom, hogy most erről az jut az eszembe, hogy ez a friss croissant nekem most egyenes út a lélegeztetőgépre. Utálom már ezt a sz@rt és hogy semmi nem olyan mint régen.

2021. ápr. 7. 21:13
 20/41 anonim ***** válasza:
77%

Szerettem este sétálni, akár kutya nélkül. Amikor szinte kihalt a város, olyan érzés volt, mintha mindenki elköltözött volna, engem meg pont itt felejtettek és én vagyok a város egyedüli ura vagy inkább úrnője. Szerettem a csendet, a nyugalmat, a lámpákfénye által megrört sötétséget. Sokszor úgy éreztem csak ilyenkor kapok levegőt.

A 20-órási kijárási tilalommal elvették tőlem ezt az ártatlan hobbit. :(

2021. ápr. 7. 21:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!