Boldog vagy, vagy boldogtalan vagy inkább?
Kérlek írd hozzá, hogy hol (ország és ha Mo. akkor h kisváros vagy Budapest)
Illetve hogy miért vagy boldog, vagy miért boldogtalan, csak pár szóban.
Összességében majdnem boldog. A családom és én is egészségesek vagyunk, szüleimmel is egyre több időt töltök, vannak barátaim, akikre bármikor számíthatok, bár mostanság kevés a közös program sajnos.
Az egyetem körül is rendben mennek a dolgok, bár nagyon fix baráti társaság még nem nagyon alakult ki sajnos. Sportomban is voltak sikerélmények, és jobban odafigyelek magamra. (De ezt mind lekopogom a biztonság kedvéért! Nem szeretnék kockáztatni..)
Viszont időbeosztási problémáim vannak és néha kicsit motiválatlan is vagyok.
Párkapcsolatom se volt még sosem, 2x lehetett volna valami, de a fiúk is meg én is kicsit elbaltáztuk a dolgot :) Neten nem megy az ismerkedés, szóval ez még várat magára egy kicsit.. de szerencsére sokkal közelebb vagyok a boldogsághoz, mint a boldogtalansághoz és remélem ez így is marad még, vagy csak jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!