Boldog vagy, vagy boldogtalan vagy inkább?
Kérlek írd hozzá, hogy hol (ország és ha Mo. akkor h kisváros vagy Budapest)
Illetve hogy miért vagy boldog, vagy miért boldogtalan, csak pár szóban.
Hullámzó jelenleg, de alap esetben boldog lennék ha nem gyászolnának. Már könnyebb mint eleinte volt.
Van párom, szeretek és szeretnek, jó kapcsolatot ápolok a nagy családommal is, nincsenek anyagi nehézségeink (nem vagyunk gazdagok, de nem is nélkülözünk), jó albérletet találtunk ideiglenesen amíg gyűjtünk a sajátra, kedves főbérlőink vannak, van munkám és szeretem is, szépen építgetjük a közös életünket. Vannak barátaink. Szóval jó kis életünk van, boldog vagyok.
Boldog vagyok.
Egész életemben igyekeztem a poharat félig telinek látni. Ha valahol nem éreztem ezt, onnan rövid időn belül megpattantam. Normális, testileg-lelkileg egészséges családom van, szerető kapcsolatban élek évtizedek óta. Ugyan nem számítunk gazdagnak, de nincsenek anyagi gondjaink, a kitűzött céljainkat meg tudjuk valósítani.
Életünk felét Budapesten éltük, most egy gyönyörű Pest m-i faluban lakunk, nem volt gond a befogadással, rend van az életünkben minden szempontból.
Boldog vagyok.
Azért vagyok boldog, mert szeretem a családomat, vannak barátaim, szeretem azt, amit csinálok. Jó életem van. Ezen kívül alapból hajlamosabb vagyok a boldogságra, mint a boldogtalanságra.
(Bp.)
Én is így voltam, mint itt a többség. Boldog, az életem hétköznapi egyszerű pillanataival, környezettel, barátságokkal. Munkám szeretetével és a jó programokkal azokkal akiket szeretek.
Családi bonyodalmak okán külföldre látogattam a gyerekkel, hosszabban ragadtunk itt, mint terveztük. A visszatérés bonyolultnak látszik. És egyszerűen nem találom a régi derüs önmagam, aki másokat lelkesített, aki bármitől boldog volt. Már rosszkedvűen ébredek, és a szép helyeket is valahogy kívülről látom itt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!