Normális hogyha 17 évesen felhúznak a kisgyerekek? xD
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 13:28
11/19 anonim válasza:
Mégis mivel "baszkodnak" fel ?!
Gondolom sok dolgod lehet egy kisgyerekkel, xd kapitány.
12/19 anonim válasza:
Mondjuk társasházban tudnak bosszantók lenni a hangos kisgyerekek, akik már nem babák. Nekem a tavalyi nyaralásomat keserítette meg egy kisgyerekes család, ott üvöltöztek, visítoztak a szomszéd szobában éjjel, többen is panaszt tettek rájuk a panzió tulajdonosánál, de még nekik állt feljebb, amikor a tulajdonos rájuk szólt, hogy a többi vendég pihenését zavarják. Én bele is írtam az értékelésbe. A szüleim is megjegyezték, hogy tesómmal mi nem voltunk ilyen problémásak, de mondjuk ők nem is szartak bele a nevelésbe.
13/19 Metionin válasza:
Szerintem mindenkit minden életkorban felhúznak, a szüleiket legjobban.
14/19 anonim válasza:
Normálisnak normális lehet, jónak nem biztos, hogy éppen jó... Szerintem sosem baj, ha az ember addig gyakorolja a megértést, amíg úgy nem érzi, eleget gyakorolta...
15/19 anonim válasza:
Szegeny nyaralok es akk a kisgyerekes ne nyaraljon vagy mi a lofasz? Vannak hisztis korszakok ugyis ha nrm szarunk a nevelésebe meg eleve olyan a gyerek habitusa
16/19 anonim válasza:
"akk a kisgyerekes ne nyaraljon"
Nevelje a gyereket, ha vállalta. Ez olyan rohadt nehéz, hogy éjjel legyenek csendben, ne rohangáljanak a folyosón, lépcsőn? Ha nem tudnak kulturáltan viselkedni, vegyenek ki egy komplett házat, de ne menjenek olyan szállásra, ahol mások is vannak.
17/19 anonim válasza:
Miert en vegyek ki hazat? Vegyel ki Te ha Teged zavarnak masok. Mrgnevelni, egy orokmozgo ketevest pl, perdze meg kell de az nem olyam lesz mint a te elkepzelesed hogy 0-24 ul a sarokba
18/19 anonim válasza:
A szüleim tudtak úgy gyereket nevelni, hogy tudtunk viselkedni, pedig öcsém örökmozgó volt. Aki nem tud viselkedni, az viselje a kritikákat. A vendégház is megkapta a nyilvános kritikát miattuk.
19/19 anonim válasza:
Attól függ ez hogyan nyilvánul meg, ha tudod kontrollálni magad és majdnem felnőttként viselkedni (hiszen már 17 vagy..) akkor nincs baj, de ha te is elkezdsz "hisztizni" akkor nem normális.
Az xd-zésből ítélve az utóbbi kategóriába tartozol még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!