Ahogy felnőttem megcsúnyultam volna?
Gyerekhez szerintem hamarabb szól ilyet az ember. Felnőtteknél még a végén zaklatásnak veszi az illető. Vagy ha annak azért nem is, esélyesebb hogy rossz néven veszi, mint egy gyerkőc esetében.
De ha gondolod küldj egy képet privátban, és mondok egy objektív véleményt így ismeretlenül!
Én az összes gyerekes ismerősömnek úgy szoktam bókolni, hogy majd én is ilyen szép gyereket akarok, mint az övé.
Aztán öt perc után már nem is emlékszem, hogy nézett ki a gyerek. Amúgy is mind tök egyforma.
A kisgyerekeket mindig megdicsérik, ha kell ha nem. Ne tulajdoníts neki jelentőséget.
Csináltam már olyat, hogy odamentem egy csajhoz és mondtam neki, hogy " Szia , minden hátsó szándék nélkül, és következményektől sem tartva szeretném elmondani, hogy nagyon szép lány vagy, bocs, de nem bírtam ki, hogy ne mondjam, szia" én tényleg csak ennyi volt, látta rajtam, hogy brutál ocsortány vagyok, de meglepődött én meg elmentem a francba mert általában a szép és helyes csajoknak valami verekedős esetleg sittes lumpen a barátja aztán huztam a csíkot. :D
Amúgy gyerekként én is szebb voltam, tehát ez szerintem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!