Varga Irén nézőinek nem esik le, hogy Irénke "beteg", tehát nem tehet arról, ahogy viselkedik?
A minap felnéztem a youtube csatornájára és beleolvastam a kommentekbe...bár nem tettem volna.
Amit ez a nő kap, az hihetetlen. Azok akik ezen nevetnek, nem veszik észre, hogy egy beteg emberen nevetnek?
Vagy valaki komolyan attól érzi többnek magát, ha belerúg egy másik emberbe???
"Vagy valaki komolyan attól érzi többnek magát, ha belerúg egy másik emberbe???"
Igen, vannak lelki szegény egyének akik ilyenektől érzik jobbnak az életüket vagy saját magukat..sajnos. :(
Ezt én sem fogom tudni megérteni soha. Azzal még szerintem nincs probléma, hogy nevetnek rajta, azt meg tudod tenni otthon, kussban. De a rosszindulat csöpög a követői táborából.
Az a baj, hogy ez várható volt, a net mindenkinek nyílt játékteret nyújt, BÁRKI hozzá tud szólni a 'tartalomhoz', amiket készít, ezt nyilván ő is látja. Sajnos így csinál ki embereket a szociális média, de ez az ő döntése volt.
Ő alapvetően jószándékú ember, de nem tudom meddig bírja még.
A nő szórakoztatni akar, a nézők meg szórakozni - tökéletes egymásra találás. A kommentelést meg le lehet tiltani.
Aki máson tud szórakozni, az mást néz.
Az emberek mindig is ilyenek voltak, szeretnek olyanon nevetni, akinek nincs ki a négy kereke.
"Az hogy valaki beteg nem jogosítja fel hogy hülyeségek csináljon."
Nagyon látszik, hogy nem éltél még igazán mentálisan sérült emberrel. Szerencsére.
Én egy "ilyennel" élek együtt. Mondjuk ő skizofrén.
Van egy végtelenül egyszerű emberréteg, akiknek az jelent szórakozást, ha valakit még maguknál is butábbnak tarthatnak. Ezek az emberek azok akik miatt léteznek olyan műsorok is, mint a győzike show, hogy tudjanak min téli szájjal röhögni, hogy "na nééézd a hülyéjét!! már megin mit csinál, hát ez milyen hülye!"
Tényleges humorérzék híján azon szórakoznak, hogy mások furcsán viselkednek. Tudod, mint a kisgyerekek, akiket úgy tudsz megnevettetni, hogy eljátszod, hogy egy bohóc vagy.
Az, hogy lehet, hogy Irénnek tényleg mentális problémája van (nem tudjuk) el sem jut a tudatukig. Bartos pl tényleg beteg, aztán még egy évtized után sem sikerült ráunniuk arra, hogy "hihi-haha milyen szerencsétlen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!