Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Varga Irén nézőinek nem esik...

Varga Irén nézőinek nem esik le, hogy Irénke "beteg", tehát nem tehet arról, ahogy viselkedik?

Figyelt kérdés

A minap felnéztem a youtube csatornájára és beleolvastam a kommentekbe...bár nem tettem volna.

Amit ez a nő kap, az hihetetlen. Azok akik ezen nevetnek, nem veszik észre, hogy egy beteg emberen nevetnek?

Vagy valaki komolyan attól érzi többnek magát, ha belerúg egy másik emberbe???

2021. márc. 30. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Az hogy valaki beteg nem jogosítja fel hogy hülyeségek csináljon. Amúgy meg nem beteg, hanem feltűnési viszketegsége van, meg buta is.
2021. márc. 30. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

"Vagy valaki komolyan attól érzi többnek magát, ha belerúg egy másik emberbe???"

Igen, vannak lelki szegény egyének akik ilyenektől érzik jobbnak az életüket vagy saját magukat..sajnos. :(

2021. márc. 30. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Ezt én sem fogom tudni megérteni soha. Azzal még szerintem nincs probléma, hogy nevetnek rajta, azt meg tudod tenni otthon, kussban. De a rosszindulat csöpög a követői táborából.

Az a baj, hogy ez várható volt, a net mindenkinek nyílt játékteret nyújt, BÁRKI hozzá tud szólni a 'tartalomhoz', amiket készít, ezt nyilván ő is látja. Sajnos így csinál ki embereket a szociális média, de ez az ő döntése volt.

Ő alapvetően jószándékú ember, de nem tudom meddig bírja még.

2021. márc. 30. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A nő szórakoztatni akar, a nézők meg szórakozni - tökéletes egymásra találás. A kommentelést meg le lehet tiltani.

Aki máson tud szórakozni, az mást néz.

Az emberek mindig is ilyenek voltak, szeretnek olyanon nevetni, akinek nincs ki a négy kereke.

2021. márc. 30. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:

"Az hogy valaki beteg nem jogosítja fel hogy hülyeségek csináljon."

Nagyon látszik, hogy nem éltél még igazán mentálisan sérült emberrel. Szerencsére.

Én egy "ilyennel" élek együtt. Mondjuk ő skizofrén.

2021. márc. 30. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

Van egy végtelenül egyszerű emberréteg, akiknek az jelent szórakozást, ha valakit még maguknál is butábbnak tarthatnak. Ezek az emberek azok akik miatt léteznek olyan műsorok is, mint a győzike show, hogy tudjanak min téli szájjal röhögni, hogy "na nééézd a hülyéjét!! már megin mit csinál, hát ez milyen hülye!"

Tényleges humorérzék híján azon szórakoznak, hogy mások furcsán viselkednek. Tudod, mint a kisgyerekek, akiket úgy tudsz megnevettetni, hogy eljátszod, hogy egy bohóc vagy.

Az, hogy lehet, hogy Irénnek tényleg mentális problémája van (nem tudjuk) el sem jut a tudatukig. Bartos pl tényleg beteg, aztán még egy évtized után sem sikerült ráunniuk arra, hogy "hihi-haha milyen szerencsétlen"

2021. márc. 30. 17:55
 7/7 1ATTACKONTITANFAN válasza:
engem ez nem zavarna ha abahagyná
2021. nov. 14. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!