Másnak is szokta negatívan befolyásolni a hangulatát a napsütés?
Hát ez érdekes, én napimádó vagyok, jó kedvre derít ha kisüt a napocska.
A mai borongós idő, hébe-hóba itt-ott előbújt a nap, pici, rövid ideig tartó helyi esővel még belefér, nem rossz idő ez, igazi tavaszias idő.
De az őszi depis borús időt mikor a nap amúgyis lenntebb jár a horizonton és napokig se látni, hideg, nyirkos idővel párosulva, hát én azt nagyon utálom. Depissé nem tesz, mert teszek ellene, de utálom idő.
Te azt is szereted?
Én is így vagyok gyerekkorom óta. Imádom a telet, az őszt, a hideget, az esőt, a sötétet. Amikor süt a nap és "jó idő" van, szinte elmegy az életkedvem is, depresszív, szorongó leszek. Mindenki hülyének nézett eddig, de úgy próbáltam elmagyarázni nekik, hogy nekem ugyanolyan furcsa, hogy őket a napsütés deríti jó kedvre, mint nekik az, hogy engem a borús idő.
25/L
Csak télen zavar, amikor kopár minden, még csapadék, felhő sincs. Valószínűleg van fiziológiás magyarázata, vízzel kapcsolatos, de nem írom le, mert lepontoznak :)
Apropó, jártál már ilyen napokon vízközelben? Segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!