Miért nem akarnak olyan sokan oltakozni?
Mert "az" összeszerencsétlenkedte ezt az egészet.
Mert sokan válogatnak.
Mert "az" nem mutatott már az elején jó példát - mondjuk amúgy sem.
Mert sokan f*nak.
Mert nem kapnak érte egy zsák krumplit.
Mert a drága kormányunk és politikusaink olyan idióta módon kezelték ezt az egész vírushelyzetet, hogy mára már mindenkit összezavartak és bizalmatlanná tettek a vakcinákkal szemben.
És mert ahogy egy fentebb válaszoló már leírta: az emberek megsegítése és szakszerű tájékoztatása helyett még most is az a fő dolguk, hogy annyi vizet hajtsanak a saját malmukra ebből a helyzetből, amenyit csak tudnak. Hányingerem van ettől az egész mocskos, végletekig korrupt kormánytól.
En azért nem, mert nincs kedvem. Utálom az orvosokat is.
Ha csak meg kéne inni valami lottyot akkor ők, de hogy még odamenjek tolakodni meg várakozni hogy belemdofkodjenek az már kívül esik a komfortzonamon.
Azért nem akarok "oltakozni", mert már a legeleje óta tudom, mire megy ki a játékuk. Nem vagyok konteós, csak olvasni kellene a sorok között.
Még egy fájdalomcsillapítót sem szívesen veszek be. 14 évvel ezelőtt majdnem meghaltam az influ oltás után. Pár napra rá influenzaszerű tüneteim lettek, de jóval erősebbek. Ráment az ízületeimre, tüdőmre. Utána hetekig éjjel-nappal köhögési rohamaim voltak, légszomjam, majd hirtelen elmúlt az egész, ahogy jött. Azóta, ha elkapom ezt a nyavaját, 2-3 napig vagyok nagyon rosszul, 40 fokos lázzal, ízületi fájdalmakkal.
Kösz, de nem szeretném újra átélni.
Inkább majd térjünk erre vissza 5-6 év múlva, akkor talán tudjuk mi lett azokkal, akik "oltakoztak", terhesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!