Miért nem akarnak olyan sokan oltakozni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 19:55
1/23 anonim válasza:
Én úgy látom, ez csak egy hangos, de törpe kisebbség. Interneten soknak tűnnek, de pl. a személyes ismeretségi körömben senki nem utasítja el az oltást, inkább mihamarabb oltatná magát, ha tehetné.
2/23 anonim válasza:
Nem vagyok kísérleti nyúl. A vakcinákat jó esetben évekig tesztelik, mielőtt használni kezdenék. Nem tudjuk, mire számíthatunk velük.
3/23 anonim válasza:
Én sem értem mi a baj azzal, hogy egy tök ismeretlen kotyvalékot szúrnak belénk, amiről még azt sem tudják meddig véd.
4/23 anonim válasza:
2! "Nem vagyok kísérleti nyúl." Dehogynem. Csak nem az orvosok/tudosok, hanem a virus kisérletezik veled.
5/23 anonim válasza:
4-es: Arra a vírusra gondolsz, amit egy vuhani laborban fejlesztettek ki, majd engedtek szabadjára, hogy aztán a milliárdokért megvett kínai vakcinával megvédd a tyúkszaros életedet?
6/23 anonim válasza:
Évszázadok óta nincs ellenszere a ráknak/pestisnek/ebolának és még sorolhatnám. Egy védőoltás kifejlesztése alaphangon 7-8 év. Most azt akarjátok nekem mondani, hogy egy év alatt csináltak oltást egy olyan vírus ellen, amit még teszttel sem tudnak biztosan kimutatni?
7/23 anonim válasza:
Nem a kifejlesztés 7-8, hanem a tesztelés. Most nincs idő arra, hogy ennyi ideig elhúzzuk.
8/23 anonim válasza:
Én gyereket szeretnék , konkrétan ezért. Nem javasolják oltás után még 2 hónapig az oltást. 33 éves vagyok de ha regisztrálnék ki tudja mikor kerülök sorra, utána várjak az ismétlőre kitudja mennyit. Utána várjak még két hónapot. Na ezért nem.
9/23 anonim válasza:
Szerintem együtt fejlesztették az oltást a vírussal, azért lett ilyen hamar készen.
10/23 anonim válasza:
Azért nem akarják, mert sok a tévhit, félinformáció vele kapcsolatban. Ha az emberek jobban értenék, hogyan működnek az oltások, a tudományos világ, a gyógyszeripar, az oltásfejlesztés, akkor sokkal többen akarnák.
A kormánynak pedig jelenleg az lenne az egyik fő feladata, hogy a népesség tájékoztatja ezekről. Ehelyett 20milliárdét építenek Nyíregyre stadiont a másodosztályba, Löller minden héten Dubajba jár és csak lopnak, lopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!