Létezik hasonmás?
Szerintetek, vannak olyan emberek akik pont úgy nézznek ki mint mi?
Vagy ilyen nem létezik?
https://www.youtube.com/watch?v=4rUcR8rPh5o
Van ilyen kereső oldal is, azt hiszem ez a két lány így talált egymásra.
Karácsonykor a karácsonyi vásárba megkérdezték, hogy ikrek-e.
Mondták, hogy nem, és meglepődtek. :)
Igen.
Engem konkrétan pár cm távolságból (padon ültem vki-vel játszótéren) néztek másnak.
1× taliztam egy hasonmásommal.
Kösz 2# a linkeket:).
Személyesen közvetlen közelről láttam a hasonmásom ő is nézett nagyon, de voltam olyan hülye, hogy nem szólítottam le. Meg amúgy is akkor pont suliba mentünk idő volt, leszálltunk a buszról és ennyi. Utána láttam még 1x kicsit távolabbról. Bánom, hogy nem szólítottam le. Ráadásul ő nem csak simán hasonlított rám. Kb dettó ugyanúgy nézett ki mint én. Egyetlen egy dolgot se tudnék mondani miben különbözött, mert nem volt ilyen.
Nagyon bánom, hogy nem mentem oda hozzá. Ő is bámult rám, szerintem legalább annyira le volt döbbenve mint én.
Tuti, hogy a szülővárosunkban is lehet. 25 körül voltam, és hányszor rám köszöntek a városban, hogy "Jó napot, Marikám." Csak pilláztam (Nóra vagyok), persze visszaköszöntem.
Egyszer egyik butikban is kérdezte az eladó, hogy az a két nagy kutya, akik nekünk vannak, stb...stb.... (Egy kutyánk volt, az sem nagy.)
Ezer százalék, hogy egy szőke, kék szemű Marikával következetesen összetévesztett több ember is a 20 ezres kisvárosunkban. (De végül nem jöttem rá, hogy ki ő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!