Normális hogy egy idegen ember halála ennyire megráz?
Még anno 2018-ban olvastam instán egy posztot, ami egy New Yorkban élő 15 éves fiúról szólt, akit brutálisan meggyilkoltak egy kis bolt előtt, és senki sem segített rajta, holott elég sokan látták az esetet. Már akkor is nagyon megrázott, azóta nagyon sokszor eszembe jut a fiú, tényleg sokszor, most is így volt, de most jobban beleástam magam az egészbe és komplett három napja csak sírok, nagyon megrázott, pedig nem igazán szokásom sírni, nemhogy egy idegen halálán. Úgy megölelném.
Veletek volt már ilyen?
Az általános empátia szerintem csodálatos dolog. :)
Amúgy engem is nagyon meg tudnak érinteni bizonyos hírek, néhány témára érzékenyebb vagyok.
Szóval igen, normális.
Régen velem is volt ilyen és néha ma is. Különösen amikor részletesen leírják az adott esetet, akkor ráz meg eléggé.
Lehet minden érzésedet nagyon intenzíven éled meg, vagy csak a negatívakat, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!