Furcsa az, hogy zavar engem egy ilyen ember most ebben a járványhelyzetben a buszon?
Figyelt kérdés
Kb. naponta bemegyek faluból busszal a városba ugyanazzal a járattal, és rendszeresen felszáll a buszra egy munkás, aki mindig leveszi a maszkját, és szétköhög meg szétliheg mindent folyamatosan maga körül. Ha egy nap benne lesz a koronavírus, mindenkit össze fog maga körül fertőzni, de az emberek ezt tűrik, senki nem szól neki érte, senkit se érdekel. Egyszer se szólt még neki senki ezért. Furcsa, ha engem zavar amit csinál?2021. márc. 23. 05:14
1/7 anonim válasza:
Ki tudja? Te se szólsz ha jól értem. Talán más is így van vele, hogy zavarja de nem akar konfliktust.
2/7 anonim válasza:
Nem a te dolgod rendet tenni, a buszsofőr felelőtlen és az állásával játszik, ha nem szállítja le a buszról az ilyet. Amit tehetsz, tarts távolságot tőle.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok.
Kell szólni a sofőrnek, ha nem mersz, írni egy emailt a busztársaságnak, hogy "x forgalmi rensszámú buszon ekkor egy utas rendszeresen nem használ maszkot."
Ha írsz majd fogalmaz át a mondatot, mert gyorsan írtam és pont melóba tartok.
4/7 anonim válasza:
Szólj neki,ha annyira zavar.Én nem vagyok munkás,de mindig lehúzom,amint lehetőségem nyílik rá.
5/7 anonim válasza:
Zavarna.Főleg ha még köhög is.
Itt Pesten azonnal szólnak a sofőrök,még akkor is,ha csak az orráig húzza le.
Szólnod kéne neki,és mondd,ha nem teszi meg,szólsz a busztársaságnak.
6/7 anonim válasza:
Buszsofőrnek kell szólni és az ő dolga intézkedni.
Mi is szóltunk egyszer, a következő megállónál megállt, felszólította az utast hogy van felveszi a maszkot vagy leszáll. Nem vette fel. Nos finoman de határozottan leszállította.
7/7 anonim válasza:
De utálom az ilyen felelőtlen jószágokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!