Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarósi Csaba tényleg csak...

Magyarósi Csaba tényleg csak napi 3-4 órát alszik?

Figyelt kérdés

Ha jól emlékszem egy régi videójában mondta, de már nem találom a videót.

Hogy lehet ezt bírni hosszútávon?

2021. márc. 22. 14:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

#6: Jobb a genetikád. Gyorsan regenerálódik az idegrendszered. Én azt vettem észre magamon, hogy az izmoknak, belső szerveknek bőven elég az 5-6 óra alvás. Sportteljesítmény szempontjából sem jelent hátrányt. Tanulni is tudok ugyanúgy. Az idegrendszer az, ami nem bírja nálam a hosszú távú kialvatlanságot. Elkezd előjönni a feszültség, ingerültség, türelmetlen leszek másokkal. Ja és hamarabb megárt az alkohol.

Amúgy, ha többet aludnál, lehet, hogy még jobb lennél.

2021. márc. 22. 14:54
 12/25 anonim ***** válasza:

#10: Persze, hogy van ilyen.

Hétvégén sem tudsz aludni, vagy akkor is van meló?

2021. márc. 22. 14:56
 13/25 A kérdező kommentje:
Hétköznap alszok 6-7 órákat, legtöbbször 6-t,néha 5-t. Hétvégén meg 9-10 :D
2021. márc. 22. 14:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

13

Akkor már érthető is, hogy miért működsz normálisan: hétvégén bepótolod azt a hiányzó alvásmennyiséget. REM Sleep Rebound effect a becses neve.

2021. márc. 22. 15:01
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
Azért van egy minimum ami alatt nem igazán lehet hosszútávon meglenni. 5-6 óránál kevesebb egy felnőtt egészséges embernek nem elég. Aki hosszabb távon csinálja ezt valöszínűleg serkentőkőn meg altatókon él amivel szintén nem lehet sokáig elkaristolni.
2021. márc. 22. 15:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem túl valószínű. Vannak ilyen emberek, de nagyon kevesen. Az illető meg nem éppen a hitelességéről híres.

Egyébként azt vettem észre, hogy manapság elég menő lett azt mondani, hogy valaki keveset alszik. Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik simán eladják ezt a mesét. Egy részük máskor lazán benyomja, hogy milyen nagyokat alszik. Egy másik részüknél a matek nem jön ki.

Azt meg, hogy valaki néha-néha pár órákat alszik, ne keverjük azzal, hogy rendszeresen. Nekem is volt olyan hetem, hogy pár órákat aludtam. Ezt sokáig nem lehet csinálni.

2021. márc. 22. 15:30
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
Igy van. Gondoljunk csak bele: ha az alvas nem lenne extrem modon fontos, akkor ez a 8 oranyi tetlen allapot eltunt volna az evolucio soran, de nem, pont ellenkezoleg tortent. Ebbol is latni, hogy az eletunk legfontosabb resze az alvas. Ezt szerencsere merni is tudjuk bizonyos muszerekkel.
2021. márc. 22. 15:33
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon szerettem régen a csatornáját, sokaz néztem, emlékszem én is erre a mondására. Kicsit hihetetlen. én éjszakáztam sokat, meg volt 2 munkahelyem is, stb és bátran állíthatom, hogy ha 1-2 hétig csak 3-4 alszol meg fogsz dögleni nagyon hamar - úgy értem, hogy a teljesítményed csökkenni fog drasztikusan! Mind fizikailag állandó fáradtságot fogsz érezni ami rányomja a bályegét minden tettedre, mind az agyad nem tudja magát kipihenni és lassabb, tompább leszel. Máskor egyszerűen elvégzett feladatok akasztanak meg.

Lehet, hogy néha tolja 1 hétig ebben a tempóban, de az visszaköszön.

Visszatérve a csatornára: meguntam. Minden videó egy kaptafára van összecsapva. Az utazós videókat meg nem lehet követni annyira rángatja ide-oda a történetet. Mindenről van benne 2 másodperc, arról, hogy tömik Robival a pofájukat arról meg 10 perc.... én durvára nem arra vagyok kiváncsi, hogy zabálnak, hanem arra ahol vannak.

2021. márc. 22. 15:41
 19/25 anonim ***** válasza:
47%

(Még mielőtt: zöldet nyomtam rád, korrekt, értelmesen kifejtett vélemény. Szóval nem kötekedni akarok, ne érts félre.)

Én pl. pont azért szeretem az ő videóit, mert "rángatja", sok témáról szól, míg sok más youtuber félórás videóit meg túlnyújtott szócséplésnek érzem.

Ezért szeretem magát a youtube-ot mint platformot, mindenki nézheti azt, ami tetszik neki.

2021. márc. 22. 15:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

19 köszi! kinek a pap, kinek a paplan! :D

Adok neki még esélyt, volt már olyan csatorna - nem is egy - amire 2 év után térten vissza mintha minsem történt volna. Ahogy öregszem változik az ízlésem :D

2021. márc. 22. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!