Magyarósi Csaba tényleg csak napi 3-4 órát alszik?
Ha jól emlékszem egy régi videójában mondta, de már nem találom a videót.
Hogy lehet ezt bírni hosszútávon?
#6: Jobb a genetikád. Gyorsan regenerálódik az idegrendszered. Én azt vettem észre magamon, hogy az izmoknak, belső szerveknek bőven elég az 5-6 óra alvás. Sportteljesítmény szempontjából sem jelent hátrányt. Tanulni is tudok ugyanúgy. Az idegrendszer az, ami nem bírja nálam a hosszú távú kialvatlanságot. Elkezd előjönni a feszültség, ingerültség, türelmetlen leszek másokkal. Ja és hamarabb megárt az alkohol.
Amúgy, ha többet aludnál, lehet, hogy még jobb lennél.
#10: Persze, hogy van ilyen.
Hétvégén sem tudsz aludni, vagy akkor is van meló?
13
Akkor már érthető is, hogy miért működsz normálisan: hétvégén bepótolod azt a hiányzó alvásmennyiséget. REM Sleep Rebound effect a becses neve.
Ez nem túl valószínű. Vannak ilyen emberek, de nagyon kevesen. Az illető meg nem éppen a hitelességéről híres.
Egyébként azt vettem észre, hogy manapság elég menő lett azt mondani, hogy valaki keveset alszik. Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik simán eladják ezt a mesét. Egy részük máskor lazán benyomja, hogy milyen nagyokat alszik. Egy másik részüknél a matek nem jön ki.
Azt meg, hogy valaki néha-néha pár órákat alszik, ne keverjük azzal, hogy rendszeresen. Nekem is volt olyan hetem, hogy pár órákat aludtam. Ezt sokáig nem lehet csinálni.
Nagyon szerettem régen a csatornáját, sokaz néztem, emlékszem én is erre a mondására. Kicsit hihetetlen. én éjszakáztam sokat, meg volt 2 munkahelyem is, stb és bátran állíthatom, hogy ha 1-2 hétig csak 3-4 alszol meg fogsz dögleni nagyon hamar - úgy értem, hogy a teljesítményed csökkenni fog drasztikusan! Mind fizikailag állandó fáradtságot fogsz érezni ami rányomja a bályegét minden tettedre, mind az agyad nem tudja magát kipihenni és lassabb, tompább leszel. Máskor egyszerűen elvégzett feladatok akasztanak meg.
Lehet, hogy néha tolja 1 hétig ebben a tempóban, de az visszaköszön.
Visszatérve a csatornára: meguntam. Minden videó egy kaptafára van összecsapva. Az utazós videókat meg nem lehet követni annyira rángatja ide-oda a történetet. Mindenről van benne 2 másodperc, arról, hogy tömik Robival a pofájukat arról meg 10 perc.... én durvára nem arra vagyok kiváncsi, hogy zabálnak, hanem arra ahol vannak.
(Még mielőtt: zöldet nyomtam rád, korrekt, értelmesen kifejtett vélemény. Szóval nem kötekedni akarok, ne érts félre.)
Én pl. pont azért szeretem az ő videóit, mert "rángatja", sok témáról szól, míg sok más youtuber félórás videóit meg túlnyújtott szócséplésnek érzem.
Ezért szeretem magát a youtube-ot mint platformot, mindenki nézheti azt, ami tetszik neki.
19 köszi! kinek a pap, kinek a paplan! :D
Adok neki még esélyt, volt már olyan csatorna - nem is egy - amire 2 év után térten vissza mintha minsem történt volna. Ahogy öregszem változik az ízlésem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!