Állandóan olyan ruhákat vesz barátnőm amit rajtam lát. Meglátja rajtam, 1-2 hétre rá megveszi. Jogosan bosszant, hogy nincs saját stítusa?
Ezért nem is szeretem ha ő jön hozzám mert van mikor még a szekrényembe is bele néz, kinéz magának pár dolgot, vagy szól, hogy ezek neki is tök tetszenek, vagy nem szól és pár hét múlva egy szinte ugyan olyat látok rajta ami nekem van. Volt ez már cipővel, táskával, ruhákkal, kabát, bármi..
Nem mondom, hogy egy hihetetlenül egyedi a stílusom, de amikor minden alkalommal ez van ha ide jön, vagy találkozunk és meglát rajtam valami újat..
Volt régebben, hogy megkért menjünk el együtt neki új cuccokat venni, de amit tanácsoltam akkor, hogy én felvenném és hozzá is tök illene azt nem vette meg..
Miért csinálja ezt? Erre van valami értelmes magyarázat? Ha bosszant mit tegyek hogy ne folytassa?
Huszonévesek vagyunk
Később is minden kapcsolatod selejt lesz, ha csak forralod magad még egy ilyen hülyeségen is.
Pl. párkapcsolatban ha majd olyat csinál a másik, ami nem tetszik, csak puffogsz? Találja ki, mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!