Állandóan olyan ruhákat vesz barátnőm amit rajtam lát. Meglátja rajtam, 1-2 hétre rá megveszi. Jogosan bosszant, hogy nincs saját stítusa?
Ezért nem is szeretem ha ő jön hozzám mert van mikor még a szekrényembe is bele néz, kinéz magának pár dolgot, vagy szól, hogy ezek neki is tök tetszenek, vagy nem szól és pár hét múlva egy szinte ugyan olyat látok rajta ami nekem van. Volt ez már cipővel, táskával, ruhákkal, kabát, bármi..
Nem mondom, hogy egy hihetetlenül egyedi a stílusom, de amikor minden alkalommal ez van ha ide jön, vagy találkozunk és meglát rajtam valami újat..
Volt régebben, hogy megkért menjünk el együtt neki új cuccokat venni, de amit tanácsoltam akkor, hogy én felvenném és hozzá is tök illene azt nem vette meg..
Miért csinálja ezt? Erre van valami értelmes magyarázat? Ha bosszant mit tegyek hogy ne folytassa?
Huszonévesek vagyunk
Féltékenység.
Felnéz rád.
Tényleg tetszik az ami rajtad van.
- nincs saját egyénisége, téged utánoz
- féltékenység, irigység
- úgy érzi, utánoznia kell
Mennyire kölcsönös a barátság, ha te kérnél segítséget tőle, ami mondjuk tíz percébe kerülne, megtenné? (sokat elárul ez is arról: barátság -e ez valójában vagy sem)
Jézusom. Hogy tudtok ilyenen fennakadni? Mégis miért probléma, ha vannak ugyanolyan ruháitok? És miért baj, ha megveszi amit lát rajtad? Hogy képesek a nők ilyeneken hisztizni?
Én inkább tekinteném bóknak, ha egy barátom olyan ruhákat venne, amit lát rajtam. Itt az egyetlen probléma az, hogy képtelen vagytok egyenesen kommunikálni a témáról és megbeszélni, hogy 1. miért csinálja ezt 2. téged ez miért zavar.
20 éve voltam tinédzser. Mivel a baráti társaságban mindenki metált vagy alternatív zenét hallgatott ezért voltak öltözködésileg átfedések. A városban két üzlet volt, ahol ilyen ruhákat lehetett kapni.
A különleges hópihe "barátnőm" (később rájöttem, hogy egy seggfej) folyamatosan balhézott amiatt, hogy más is merészelt venni FEKETE MARTENS bakancsot, vagy egyáltalán azokból az üzletekből bármit. Az egyik lányt ezért csinálta ki, mert az a szüleitől kapott egy hasonló pólót. Rászólt, hogy ne merje hordani. És ez a lány amúgy népszerű volt. Nem tudom látta-e valaki a Mean girls című filmet, ott volt egy ugyanilyen jelenet (egyik csaj nem hordhatta a születől kapott fülbevalót, mert a főcsajnak olyanja volt). Beteges.
Én (hiába lettem lepontozva) láttam már olyan "barátságokat", melyek csak arról szóltak, hogy a barátnőt u tánozó másiknak saját egyénisége, ízlése se volt, kellett a ruha, majd a születendő gyerek nevét megtudakolva az ő gyereke is olyan keresztnevű lett, mint amit másik is akart volna.
Ugyanakkor, én is felvetettem azt a lehetőséget: azért van az utánozás, emrt felnéz a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!