Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem veszi figyelembe a...

Miért nem veszi figyelembe a barátom amit kérek tőle?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy lány instagramon és követik jópáran. A barátom is követi és én is. Én igazából azért mert szoktam követni olyan profilokat amik csak úgy kiégetnek. Borzasztóan gáznak gondolom de néha tényleg jót nevetek az egészen. Na a barátom viszont folyamatosan likeolja ennek a lánynak a borzasztóan igénytelen fehérneműs pucsitos mellkidobós képeit. Ha egy olyan nőről lenne szó aki tényleg nem igénytelen, ad magára, és egy tényleg igényes jól sikerült kihívóbb képet kirak és likeolja nem érdekel, én is ugyanúgy likeolom. Viszont zavar, hogy itt van ez a borzasztóan proli lány aki ezzel akar hírnevet szerezni. Néha bele nézek abba amiket kirak és azt látom hogy arra veri magát hogy az összes lány “akinek savanyú a szőlő” mennyire szánalmas miközben a pasijaik meg rá nyáladzanak. Erre én nyugodtan akár nevetve mennék tovább csak közben szar érzés hogy az én pasim is ilyen. Kértem tőle, hogy ezt az egy lányt hanyagolja, hogy miért kell ezt mindenki tudtára adni ha ennyire bejön neki ez a lány. Mert nekem kicsit álszent mikor arról beszél milyen igénytelen a csaj, mennyire buta és gáz de azért minden képét likeolja.

Miután értelmesen elmondtam neki hogy miért zavar, miért érzem több szempontból megalázónak, annyit kérek ezt a lányt ne likeolgassa, ne lássa már mindenki. Azt hittem megértette amit kértem és többet ér az hogy ne érezzem magam rosszul és ne veszekedjünk ezen mint az hogy likeolgathassa a csajt.

Érte ma megint jól kirakta a magát a csaj szokásos stílusában és látom a likeot. Azon lettem inkább mérges, hogy azt hittem megbeszéltük, de úgy tűnik teljesen lesz@arja amit kértem. Zavar hogy ennyire semmibe veszi amit mondtam amit normálisan nyugodtan elmondtam neki és ennyit se tud megtenni. Aztán én lettem a rossz és én rám van megsértődve hogy nekem mindig hisztiznem kell... pedig komolyan egyet kértem semmi mást, nem szoktam folyton valamit kitalálni, csak ez az egy volt. Nem tudom lehet én vagyok a rossz tényleg? Nektek mi a véleményetek?

2021. márc. 18. 16:19
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmondhatod, hogy mi zavar, de nem várhatod el, hogy emiatt megváltoztatja bárki is az életét, akkor is, ha csak egy jelentéktelen dologról van szó.
2021. márc. 18. 19:47
 42/47 anonim ***** válasza:

30-s vagyok megint :-)

Na pont ez a baj kérdező, hogy nem beszéltek amikor kellene. Nemrég 2 hónapig szédített egy csaj, mert azt gondoltam akar valamit, de mindenre a " talán lehet" volt a válasz,és summa summárum nem részletezem mikkel hülyített, mire nagy nehezen kimondta hogy nem akarja ezt tovább folytatni. Mert ő az a típus aki önmagával szemben is bizonytalan. Azóta is a padlót nézi ha elmegyek mellette,nem meri felvállalni magát.

2021. márc. 18. 19:56
 43/47 A kérdező kommentje:

41-és ne beszéljünk már úgy mintha egyetlen csaj likeolása az olyan nagy dolog lenne hogy hatalmas változás lenne az életében

Nem olyan dolgot kértem ami akkora horderejű lenne

Én úgy gondolom hogy egy kapcsolatban nem lehet hosszútávon meglenni kompromisszumok nélkül. Nyomhatjuk ezt a megszoksz vagy megszöksz elvet, de nem tartós kapcsolatokra lett tervezve legalábbis szerintem. Nagyon sokmindenben én engedtem. Megpróbáltam megérteni az ő szemszögéből hogy ami nekem jelentéktelen neki miért fontos. Ezt viszont nem tudom megérteni, és zavar, nem írom le újra hogy miért mert nem egyszer fejtettem ki fentebb. Ugyanúgy nekem is vannak elhanyagolható szokásaim amik neki zavaróbbak mint amennyire engem amúgy nem érdekel. Dacoskodhatok vele hogy márpedig ez az én életem de ha bele gondolok nem ér annyit mint amennyit ő ér nekem. Fontossági sorrend azért még létezik.

Nyilván nem egészséges egy olyan kapcsolat, ahol gyökeresen megváltozik az ember személyisége a másik miatt, de az hogy egy embert ne likeoljon nem hiszem hogy ez a kategória.

2021. márc. 20. 17:55
 44/47 anonim ***** válasza:
Számomra az lenne. Nem megerőltető hanyagolni a likeolást, a probléma azzal van, hogy JELENTÉKTELEN dolgot kérsz, ami semmin sem változtatni. Ha azt kérné a csajom, hogy ne flörtölgessek más csajokkal, akkor azt mondom, hogy oké, nem teszem. De ha egy like számodra flörtölést jelent, akkor ott komolyabb problémák vannak a háttérben, amit én nem néznék jó szemmel. Nyilván itt rólam van szó, de szerintem ez vonatkozik a barátodra is.
2021. márc. 20. 17:59
 45/47 A kérdező kommentje:

42-es

Pedig leírtam vagy nem tudom lehet nem jött le de mi beszélünk. Amint valami zavar, vagy rosszul esik, vagy bánt, akármi nem hisztizek. Elmondom egyből nyugodtan hogy ő is értse és megoldást találjunk rá. Nem hisztizek napokig, hogy ne tudja mi a bajom, és stb. Ha valami rosszat érzek, akár a saját magamról van szó akár róla egyből meg szeretném oldani, megbeszélni, megoldást találni rá.

Nagyon figyelmen kívül hagyta ezt mindenki, hogy nekem az ami igazán felidegesített ez esetben, hogy elmondtam ugyanúgy egyből, megbeszéltük, és nem úgy cselekedett, ahogy mondta. Hanem teljesen figyelmen kívül hagyta amit megbeszéltünk. Pedig nyitott lettem volna rá, hogy akkor elmondja, hogy miért fontosabb az hogy likeolja a csajt, mint az hogy engem ez rosszul érint. Ehelyett egyetértett velem, majd leszarta amiről beszéltem mert folytatta.

2021. márc. 20. 18:00
 46/47 A kérdező kommentje:

44

Ugye tudod hogy nagyon sok lány/nő ugyanúgy flörtölésnek veszi ha egy már-már 18+os képet likeol valaki, akit amúgy nem ismer?

Plusz ilyenkor miért nem lehet elfogadni, hogy engem ez zavar? Elmondom neki reszletesen miért zavar, hogyha nem is érti meg igazán de tudja legalább. Lehet neki jelentéktelen, de nekem nem az ezért zavar. Miért nem lehet megértő az ember hogy oké ha zavarja ennyire, nekem ez nem olyan fontos hogy megérje?

Ráadásul abszolút nem vagyok az a lány aki korlátozza. Másfél év alatt ez az egyetlen dolog amit kérek tőle hogy ne csináljon mert zavar és rosszul érint. Nem hiszem, hogy akkor nagyon arra mennék hogy magam kedve szerint formáljam őt és korlátozzam.

2021. márc. 20. 18:05
 47/47 anonim ***** válasza:

46

Meggyoztel,igazad van. Legalabbis engem meggyoznel, ha latnam, hogy ez ennyire fontos neked.

2021. márc. 20. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!