Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem veszi figyelembe a...

Miért nem veszi figyelembe a barátom amit kérek tőle?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy lány instagramon és követik jópáran. A barátom is követi és én is. Én igazából azért mert szoktam követni olyan profilokat amik csak úgy kiégetnek. Borzasztóan gáznak gondolom de néha tényleg jót nevetek az egészen. Na a barátom viszont folyamatosan likeolja ennek a lánynak a borzasztóan igénytelen fehérneműs pucsitos mellkidobós képeit. Ha egy olyan nőről lenne szó aki tényleg nem igénytelen, ad magára, és egy tényleg igényes jól sikerült kihívóbb képet kirak és likeolja nem érdekel, én is ugyanúgy likeolom. Viszont zavar, hogy itt van ez a borzasztóan proli lány aki ezzel akar hírnevet szerezni. Néha bele nézek abba amiket kirak és azt látom hogy arra veri magát hogy az összes lány “akinek savanyú a szőlő” mennyire szánalmas miközben a pasijaik meg rá nyáladzanak. Erre én nyugodtan akár nevetve mennék tovább csak közben szar érzés hogy az én pasim is ilyen. Kértem tőle, hogy ezt az egy lányt hanyagolja, hogy miért kell ezt mindenki tudtára adni ha ennyire bejön neki ez a lány. Mert nekem kicsit álszent mikor arról beszél milyen igénytelen a csaj, mennyire buta és gáz de azért minden képét likeolja.

Miután értelmesen elmondtam neki hogy miért zavar, miért érzem több szempontból megalázónak, annyit kérek ezt a lányt ne likeolgassa, ne lássa már mindenki. Azt hittem megértette amit kértem és többet ér az hogy ne érezzem magam rosszul és ne veszekedjünk ezen mint az hogy likeolgathassa a csajt.

Érte ma megint jól kirakta a magát a csaj szokásos stílusában és látom a likeot. Azon lettem inkább mérges, hogy azt hittem megbeszéltük, de úgy tűnik teljesen lesz@arja amit kértem. Zavar hogy ennyire semmibe veszi amit mondtam amit normálisan nyugodtan elmondtam neki és ennyit se tud megtenni. Aztán én lettem a rossz és én rám van megsértődve hogy nekem mindig hisztiznem kell... pedig komolyan egyet kértem semmi mást, nem szoktam folyton valamit kitalálni, csak ez az egy volt. Nem tudom lehet én vagyok a rossz tényleg? Nektek mi a véleményetek?

2021. márc. 18. 16:19
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Szóval most amit leírtam lehet így érthetőbb miért érzem megalázónak, ráadásul a neten nem csak én a pasim és a csaj látja, hanem mindenki más aki ismer minket.
2021. márc. 18. 16:37
 12/47 anonim ***** válasza:
Akkor ne followold instagramon, így nem fogod látni. Elég egyszerű.
2021. márc. 18. 16:39
 13/47 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy élvezném ha féltékeny lenne? Csak felhoztam egy példát, hogy fordított esetben már nem tetszene a páromnak. Csak a saját szemszögéből érti. Ezzel egyszer nem mondtam szerintem hogy élvezném ha féltékennyé tehetném.
2021. márc. 18. 16:39
 14/47 A kérdező kommentje:
Tehát csukjam be a szemem miközben más lány tudtára adja hogy mennyire bejön neki hát ez nagyon hasznos megoldás baszki miért nem gondoltam erre
2021. márc. 18. 16:40
 15/47 anonim ***** válasza:
'Imádom, hogyha pl én oda ülnék egy srác mellé és flörtölnénk fel lenne háborodva.'
2021. márc. 18. 16:42
 16/47 anonim ***** válasza:

3-s vagyok. Helyesbítek. Lehet rossz irányt fog vetni ez a kapcsolat rád nézve. Te érzelmesebb vagy ő lazán kezeli ezt. Lehet már nem tetszel úgy neki. A legrosszabb ami megtörténhet, hogy úgy hagy el téged hogy még szereted. Nem kívánom hogy úgy járj.

F

2021. márc. 18. 16:42
 17/47 A kérdező kommentje:
Repültem volna? Tehát fontosabb hogy egy tehát egy lányt, akivel még sose beszéltél, csak megdugnád, likeolgathasd tudtára add amit a gatyádban érzel, mint az hogy a barátnőd egy kérésének egyet tudj érteni. Hogy nem likeolod hogy mindenki lássa csak nézed. Vagy mi lesz ha nem teheted? Össze törik a világ? Annyira korlátoznák a szabadságos hogy szinte börtönben érzed magad? Ne nevetess nem mondtam, hogy csukja be a szemet ha lányt lát. Csak tartsa meg magának. Ha meg nem megy nem kell kapcsolatban lenni aztán annyi nőt likeolsz annyi nővel flörtölsz amennyivel akarsz
2021. márc. 18. 16:43
 18/47 anonim ***** válasza:

17

Ezzel az a probléma, hogy te a likeolást túlgondolod. Ez csak egy like. Egy szoc. médiában lévő funkció, nem több.

2021. márc. 18. 16:44
 19/47 anonim ***** válasza:
Vagy ez flörtölésnek számít? Komolyan nem értelek, miért lenne ez flörtölés. :D
2021. márc. 18. 16:45
 20/47 A kérdező kommentje:

15-os igen? Hol írtam ebben a mondatban hogy tetszene? Mégegyszer leírom remélem harmadszorra megérted

Azt mondtam el, hogy fordított helyzetben, tehát ha én flörtölnék pl egy pasival akkor fel lenne háborodva de amíg ő csinálja addig oké

Azt is leírtam hogy az hogy flörtölök személyesen ugyanaz mint online flörtölni azaz likeolgatni stb tehát nem nem élvezném nem szeretném

2021. márc. 18. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!