Miért használnak ki az emberek újra meg újra?
Már nem az első eset, hogy kihasználnak az emberek. Pénzt kérnek kölcsön aztán nem adják vissza. Mindig azt mondják, hogy majd ekkor meg akkor megadom de mégsem adja meg. Tisztára hülyének néznek. Nekem már kellemetlen, hogy mindig kérnem kell a saját pénzem. Ja a legszebb, hogy ezek a nők családosak és a gyerekekkel zsarolnak, hogy jaj nincs mit enni meg betegek stb
Meg, hogy most utoljára adjak neki. Csináltam olyat is, hogy megmondtam hogy nincs pénzem de csak azért is addig könyörgött még nem adtam neki.
Eddig 4 ember csapott be és elég nagy összeg jött ki.
Ebből a pénzből már elmehettem volna wellnessezni.
Az első 15 ezret kért, a második 80 ezret, a harmadik 20 ezret, a negyedik 17 ezret.
Persze ezeket az összegeket nem egyszerre kérték el de akkor is nagy hiány ez nekem.
25/N
Gondolom mellette cigiznek? Esetleg isznak?
Vagy más "luxus"ra költik?
Ha nagyon segiteni akarsz:
Meg kell nézni, hogy hova megy a pénzed, meg mire akarják költeni.
Ha gyerekre kér pénzt, mert kaja kell neki, és segiteni szeretnél, akkor inkább vedd meg neki, ami a gyereknek kell, vagy ajánld fel, hogy bevásárolsz, vagy befizetsz egy csekket.
Mert nem tudsz és mersz nemet mondani. Félsz a megjegyzéstől, vitától, stb. Inkább adsz és ide jutsz.
Ne másokat okold a saját hibáidért.
Mikor tanulsz meg végre NEM-et mondani...??
Se kutyád-se macskád egy kolléga, egyik füleden be, másikon ki, ha ilyesmit kér. És otthagyod.
Ne legyél már Teréz anya+
Igen cigiznek, inni nem isznak
Fogalmam sincs milyen luxusra költik a pénzüket
kérdező, téged baleknek néznek!
Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!