Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Írnátok arra példát, hogy...

Írnátok arra példát, hogy pontosan hogyan használnak ki titeket az emberek?

Figyelt kérdés
Ezt annyit hallom itt az ilyen reményvesztett emberektől, hogy őt csak kihasználták mindig és már utálja az embereket... lehet, hogy szerencsés vagyok, vagy a természetem, felfogásom miatt van, de nekem kb eszembe se jut soha ez a szó. Olyan már volt, hogy mondjuk valaki kölcsönkért tőlem egy ezrest és azóta se adta vissza, max valami ilyesmi jut erről eszembe, de érdekelne, hogy úgy konkrétumokban ti mit értetek ez alatt, főleg azok akiket folyton kihasznának és undorodik az emberektől.
2017. febr. 9. 13:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért, krumpliról írok,
2017. febr. 9. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ellopják a posztolt maymay-t és még csak nem is értékelik semmilyen módon.
2017. febr. 9. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Segítséget kérnek valamiben, hogy segítsek, volt aki mindig segítséget kért, volt hogy több óráig dolgoztam hogy segíteni tudjak.

Ha én csak egyszer kérnék segítséget akkor nem ér rá...

2017. febr. 9. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Az emebereket kilehet használni vagy meglehet "loponi"anyagilag vagy lelkileg.Anyagilag ha azért barátkozik veled,mert anyagi dolgokat vagy előrébb jutást vár tőled(gondolok itt például munkára).De lehet lelkileg is, amikor olyat tesznek veled,amitől megfogyatkozik a másokba vetett bizalmad, szereteted, segítőkészséget.Azt hiszem ez az utóbbi a veszélyesebb kategória.
2017. febr. 9. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak magáról beszél. Órákig ír, kétségbeesetten hosszú litániákat, legyek ott egyfolytában és reagáljak, mert ő nagyon szrul van (példáulegy három éve történt szakítás miatt).

Rákérdez pár nap múlva, hogy mizu? Leírom, ír rá egy aham/oké-t, majd tolja tovább a saját dolgait.

Élőben hallgatom több órán keresztül, kikéri a tanácsom (amit nem fogad meg ötödjére is elköveti ugyanazt a hibát), majd rákérdez hogy vagyok, én elkezdem mondani, hogy hát nem jól, mert meghalt az egyik közeli rokonom, erre b---szod közbevág és elkezd pofázni arról mennyien halnak meg mostanában az ismerősei ismerősei ismerősei (tök ismeretlen emberek) közül és hogy ez mennyire nyomasztja.

-_-

Üdv, egy lelki szemetesláda

2017. febr. 9. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja meg az én címemre akart rendelni olyan dolgokat, amiket szégyellt a párja előtt.

Komolyan.

ekkor állítottam le és mondtam meg neki, hogy keressen más balekot. Volt is nagy csodálkozás.

2017. febr. 9. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
1, A jóindulatomat; 2, Az ötleteimet más kamatoztatja. Emiatt én sem szeretek emberekkel beszélni, foglalkozni, stb.
2017. febr. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!