Írnátok arra példát, hogy pontosan hogyan használnak ki titeket az emberek?
Segítséget kérnek valamiben, hogy segítsek, volt aki mindig segítséget kért, volt hogy több óráig dolgoztam hogy segíteni tudjak.
Ha én csak egyszer kérnék segítséget akkor nem ér rá...
Csak magáról beszél. Órákig ír, kétségbeesetten hosszú litániákat, legyek ott egyfolytában és reagáljak, mert ő nagyon szrul van (példáulegy három éve történt szakítás miatt).
Rákérdez pár nap múlva, hogy mizu? Leírom, ír rá egy aham/oké-t, majd tolja tovább a saját dolgait.
Élőben hallgatom több órán keresztül, kikéri a tanácsom (amit nem fogad meg ötödjére is elköveti ugyanazt a hibát), majd rákérdez hogy vagyok, én elkezdem mondani, hogy hát nem jól, mert meghalt az egyik közeli rokonom, erre b---szod közbevág és elkezd pofázni arról mennyien halnak meg mostanában az ismerősei ismerősei ismerősei (tök ismeretlen emberek) közül és hogy ez mennyire nyomasztja.
-_-
Üdv, egy lelki szemetesláda
Ja meg az én címemre akart rendelni olyan dolgokat, amiket szégyellt a párja előtt.
Komolyan.
ekkor állítottam le és mondtam meg neki, hogy keressen más balekot. Volt is nagy csodálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!