Ha egy kedves nőre azt mondták korábban, hogy:”elkapjuk?”Akkor miként tekintettek rá?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 15:47
4/12 anonim válasza:
Azért némi információ jó lenne... A BKV ellenőr mondta, vagy valami kiéhezett pasi?
5/12 anonim válasza:
Hát, valami könnyen kapható k*rvaként. Én sose voltam annyira degenerált tuskó, hogy így beszéltem volna egy nőről.
6/12 anonim válasza:
Milyen szituációban? mert nagyon nem mindegy.
7/12 A kérdező kommentje:
Nèzeteltérès után volt ez. Az a ffi, aki ezt kèrdezte egy nőtől, az szemèlyileg nem tisztelhette azt a szemèlyt, akiről szó volt. Mások azt mondták, mintha egy àllatról beszèlt volna. A ffinek hatósági igazolvànya nincs, tudtommal munkahelyen követett már el szabàlyszegèst.
2021. márc. 16. 16:29
8/12 anonim válasza:
Elkapjuk = megb@sszuk "viccesen" kifejezve.
Csak művelt, intelligens fiatalemberek elég kifinomultak e nemes kifejezés méltó használatához.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem erről volt szó. Korlàtozni akarta az egyènek a szemèlyi szabadsághoz való jogát.
2021. márc. 16. 16:37
10/12 anonim válasza:
Szerintem ennek a kérdésnek kellene odaítélni a "leghomályosabb, legérthetetlenebb még magyarázás után is" kérdés díját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!