Miért van az mert valaki 80 éves annak minden hulyesegeit el kell nézni?
Kérdező, azt mondod nem tudod tolerálni az öregeket, az öregek viselkedését...
Mit szeretnél, mi legyen a megoldás?
Szeretnéd őket megverni, hisz nem tudod tolerálni...esetleg szeretnéd táborba vitetni őket? Hisz nem tudod tolerálni őket...Esetleg lennének még keményebb elképzeléseid is?
Ezen úgy gondolkozz el magadban...Ha ilyen piti dolgokon így feltudod húzni magad, akkor előbb-utóbb súlyos indulatkezelési problémáid lesznek! Az meg már orvosi eset!
15# nevetséges amit írsz!!!
Az, hogy te nem tudod értelmezni amit írtam az nem az én problémám. Az, hogy ki forgató az ember szavát az nem engem minősít!!! Előbb Ertelmezd a szöveget utána lehet nyilatkozni! Szerintem a toleralas szóval te egyaltan nem is vagy tisztában! Olvasd el a jelenteset mert azzal sem vagy tisztában! Okoska
Kérdező, a "NEM TUDOM TOLERÁLNI" kifejezésen mit lehet mást érteni?
Magyarázd már el érthetően!
"Az általános tolerancia szó ellentéte az intolerancia, ami bizonyos dolgok iránti türelmetlenséget jelent ami nem más, mint idegesség, stressz egy különleges mentális, és fizikai folyamat, ami adott körülmények között kiváltódik belőlünk, és meghatározott tettekre sarkall, valakivel, vagy valamilyen (főleg vallási) nézettel szemben."
Ez alapján a meghatározás alapján, ha nem tudod tolerálni az idősebb korosztályt, intoleráns vagy...Téged ez bizonyos tettekre sarkalhat, lehetsz pl, ideges, lehetsz például agresszív, szélsőséges esetben akár fizikai agresszió is előfordulhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!