Mit tennél ha az utcán látnál egy nőt sírni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 22:34
11/17 anonim válasza:
Mi az, hogy mit tennék? Az emberek szerinted csak azért sírnak, hogy valaki elkezdje őket tutujgatni, vagy mi?
12/17 A kérdező kommentje:
11# Mit reagálnál úgy értem.
2021. márc. 12. 23:05
13/17 anonim válasza:
Én oda mentem, egy lányhoz, adtam neki egy 10-es bontatlan zsepit, megkérdeztem, h segíthetek-e, mondta, h nem zsepit elfogadta :) Természetesen nem a más dolga, hogy mi a gond, biztos megvolt az oka, h sírjon, nem faggattam róla. Zsepit viszont nem nagy dolog adni, igaz lehet van neki is, de az én tapasztalatom az volt, h már a 10.re használt papír zsepi volt nála.
14/17 anonim válasza:
Én próbálok bíztatóan, együttérzően mosolyogni, aztán továbbállok. Egyszer én is sírtam, és olyan jól esett amikor valaki olyan törödő együttérzően rámnézett.
15/17 anonim válasza:
Én egyszer elbőgtem magam a metró megállóban, kb. 17 éves koromban. Egy velem egykorú fiú beszólt gúnyolódó hangon beszólt, hogy "ne sírj, nekem is rossz napom volt".
Az előtt pár nappal halt meg egy jó barátom.
16/17 anonim válasza:
Volt már, nem mertem odamenni hozzá. Szerintem, ha nem akar/tesz közben magában/környezetében kárt, akkor hagynom kell, mert ez egy reakció a fájdalomra, a bajra, így az ő bánatát ő tudja átélni, megélni. Ha nem kér segítséget-, nem tesz rosszat közben, akkor nem zaklatnám.
17/17 anonim válasza:
En is képes vagyok sírni mindig mindenen, bárhol de utálom ha mások látják, de tudom milyen rossz szóval biztos oda mennek megkerdeznem segíthetek e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!