30 évesen majdnem az ágyba pisiltem, ez mi lehetett? Kezdek megbolondulni?
Ma kora reggel félig álomban, félig ébren éreztem, hogy ki kell mennem a wc-re, mire az agyam átalkitotta az “eddig tárolt infokat” (hogy az ember a wc-n pisil), es teljesen az volt bennem a norma, hogy az ágyban szokás pisilni.
Pár perc mulva teljesen felébredtem, es elmentem a wc-re, de tényleg csak egy picin mult, hogy ne az ágyba csináljam.
Kezdek megbolondulni?!??
Erre mondják, hogy "Ha álmodban wc-t látsz, ne használd, mert csapda."
Ha álmodás közben pisilned kell, az az álomba is beépül. Azzal meg gondolom nem mondok újat, hogy az álmoknak sokszor semmi közük sincs a valósághoz, viszont mikor épp álmodsz, az a legtermészetesebb dolog.
Ugyan már, nem kell ebbe többet belelátni, mint ami.
Álmodtál. Ennyi.
Ilyen mindenkivel előfordul legalább egyszer életében :) Félálomban voltál, ennyi.
Én egyszer álomban pisiltem - és közben a valóságban is felnőtt létemre bepisiltem. Mire felébredtem, minden úszott. Persze, nem jó érzés, de van ilyen, ha mélyen alszol, vagy félálomban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!