Miét gondolkodom így?
Figyelt kérdés
Alapvetően értelmes és normális embernek tartom magam. Még ha okos nem is vagyok, de buta embernek biztos nem mondanám magam. Mégis, a transzneműséget, homoszexualitást és hasonló dolgokat egyszerűen képtelen vagyok befogadni. Természetesen nem bántom soha az ilyen embereket, se szóba, se sehogyan, de magát a homoszexualitást nem vagyok képes normális dolognak tartani. A transzneműséget pláne. Mindenhol azt hallani, hogy márpedig ezeket a dolgokat el kell fogadni mert NORMÁLIS, s ha nem teszed, homofób vagy meg mit tudom én. Hát nekem ez nem megy. Mekkora gond ez? Így már rossz embernek számítok? Vagy butának?2021. márc. 10. 14:33
1/4 A kérdező kommentje:
A kérdésből kimaradt egy R betű, bocsi. De nyugi, tudom, hogy helyesen "miért" :D
2021. márc. 10. 14:34
2/4 anonim válasza:
Nem tudom miért foglalkoztat a dolog, lényegében nem téged érint.
szard le!
3/4 anonim válasza:
Korlátolt gondolkodásra utal, de ha nem bántod őket, akkor megfelelő az intelligenciahányadosod.
Az ostoba, unintelligens ember be is szól, mintha attól bármi is változna. Akit bánt, az nem fog hirtelen heteróvá változni, csak rosszul fogja magát érezni, tehát a beszólogató csak felesleges negatív rezgéseket kelt. Ami ráadásul rá sincs jó élettani hatással, de ahhoz sincs elég esze hogy ezt felfogja.
Ha neked ellenérzéseid vannak de nem érzed úgy hogy emiatt bántanod kell valakit aki nem bántott téged, azzal semmi gond.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nincs a gondolkodásoddal semmi baj. Sokan vagyunk, akik legbelül berzenkedünk "nemileg más" beállítottságúaktól. Elfogadjuk, hogy léteznek, elfogadjuk, hogy ilyenek, de ott legbelül azért idegenkedünk tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!