Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez vajon miért van így?...

Ez vajon miért van így? (Emberek, üzenet, beszélgetés)

Figyelt kérdés
Nem tagadom, keresem az utam a huszas éveim elején, egyszerre több horgászbottal keresem a halat az élet tengerében, tehát nem egy emberkével beszélgetek (persze csak amíg nem kezdek el valaki iránt többet érezni, akkor természetesen abbahagyom a többivel a beszélgetést, mondjuk ez nem gyakori, mert előbb hal ki a beszélgetés mint hogy az előbbi megtörténjen, de ez most mellékes). Mi lehet az oka, hogy vannak napok, amikor mintha már majdhogynem összehangoltan írnak? Mármint ezt úgy értem, hogy van akivel pár napja nem beszéltem vagy pár hete, és vannak napok amikor mindegyikük ír (ez nem gyakori dolog). Vajon ennek állhat valami a háttérben vagy szimpla véletlen? Lehet hogy "beszélgetős energiákat" bocsátok ki az éterbe ők pedig érzik ezt? :D (Szimpla beszélgetés, senki ne gondoljon bele többet...)

2021. márc. 9. 00:58
 1/2 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem véletlen. Egy pékség parkolójában figyeltem meg gyerekkoromban ugyanezt a jelenséget. Nagyon népszerű hely volt a városomban, mindig tömeg volt, de az is periódusosan. Úgy megtelt a parkoló, hogy mozdulni nem lehetett, majd mindenki végzett és csak én maradtam ott. Pár percig senki nem jött, utána megint hirtelen egyszerre jött mindenki és káosz volt a parkolóban, majd megint kiürült.

Vagy mint amikor egész nap nyugi van otthon és a kutya sem keres. Tuti hogy a semmiből pont egyszerre szólal meg a vezetékes telefon, a mobiltelefon, és a kaputelefon is.

2021. márc. 9. 01:09
 2/2 anonim ***** válasza:
70%

A tudomany szerint nezve veletlen. Elettapasztalatbol, nem az. A vonzast es taszitast is egyszerre erzik meg. Altalaban pont mikor nagyon maganyos vagy es annyira szeretned, meg a baratok is le se szarnak. Aztan ha jobb napod van, hirtelen mindenkinek eszebe jutsz.

Persze egyszerre kell valaszolni, egyszerre er ra mindenki, aztan meg senki, tipikusan.

Azert csak sok sikert!

2021. márc. 9. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!