Ez vajon miért van így? (Emberek, üzenet, beszélgetés)
Szerintem véletlen. Egy pékség parkolójában figyeltem meg gyerekkoromban ugyanezt a jelenséget. Nagyon népszerű hely volt a városomban, mindig tömeg volt, de az is periódusosan. Úgy megtelt a parkoló, hogy mozdulni nem lehetett, majd mindenki végzett és csak én maradtam ott. Pár percig senki nem jött, utána megint hirtelen egyszerre jött mindenki és káosz volt a parkolóban, majd megint kiürült.
Vagy mint amikor egész nap nyugi van otthon és a kutya sem keres. Tuti hogy a semmiből pont egyszerre szólal meg a vezetékes telefon, a mobiltelefon, és a kaputelefon is.
A tudomany szerint nezve veletlen. Elettapasztalatbol, nem az. A vonzast es taszitast is egyszerre erzik meg. Altalaban pont mikor nagyon maganyos vagy es annyira szeretned, meg a baratok is le se szarnak. Aztan ha jobb napod van, hirtelen mindenkinek eszebe jutsz.
Persze egyszerre kell valaszolni, egyszerre er ra mindenki, aztan meg senki, tipikusan.
Azert csak sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!