Ha vissza nézel egy beszélgetést valakivel, akár olyannal akivel már nem vagy jóban nem érzed gáznak amiket írtál?
Figyelt kérdés
Lehet más nincs így vele nekem pl ég a pofám vissza olvasni az üzenet váltásokat. Mindenkivel 😅2020. nov. 11. 13:02
1/5 anonim válasza:
Én nem szoktam ezeket visszanézegetni, fogalmam sincs mire jó ez :D
2/5 anonim válasza:
pontosan mit szegyen benne? kifejted?
3/5 anonim válasza:
Szerencsére nincsenek meg a tinikori chateléseim, de biztos, hogy fognám rajtuk a fejem. Főleg a számítógépes / netes szleng (pl. amit lehetett, számmal vagy betűvel helyettesítettem... pl. 1x LMNtM a Tescóba, és ilyenek). Meg egy olyanra emlékszem, hogy rossz chatbe írtam be egy pletykát, és aztán kiderült, hogy rosszul tudtam a dolgokat (egy évfolyamtárs csaj nagyon sok képet osztott meg egy sráccal, azt hittük, az a pasija, aztán egy bulin egy másik sráccal smárolt, és azt hittük, megcsalta, pedig a "képes" srác az unokatesója volt)... még jó, hogy egy osztálytársának küldtem el véletlenül egy sulitól független barátnőm helyett, és kiokosított :D.
4/5 anonim válasza:
Nekem nincs mit szégyellnem, mert nem én kezdtem ki a másik féllel. De az a másik igencsak szégyellheti, ha most rám keni a dolgokat, és a szétvagdosott üzeneteket mutogatja másoknak 23 éves létére.😩😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!