Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Covidból kigyógyultak! Milyen...

Covidból kigyógyultak! Milyen érzés volt, mennyi ideig tartott?

Figyelt kérdés
Rajtam átment még tavaly májusban, 3 napos magas láz, amilyen gyorsan, angolosan jött, úgyis távozott. Az influenza jobban ki szokott készíteni gyerekkoromban. Semmi hosszútávú negatív hatást nem veszek magamon észre, ugyanúgy működik a tüdőm is. Tévét azóta nem nézem, minél több negatív hatást szeretnék kizárni, szabályokat persze betartom, de kicsit azonban abszurd, mennyien rettegnek tőle, mind meghalunk, mintha attól jobb lenne. De ti mit tapasztaltatok, akik átestek rajta?
2021. márc. 5. 13:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10. Tesó, csak pozitívan. Vegyük komolyan ugyanúgy, de ne rettegjünk, főképp ne adjuk ezt a szeretteink tudatára, ha betegek. Legyen szó influenzáról, mononukleózisról, Covid-19-ről, vagy bármi másról.
2021. márc. 5. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Én januárban voltam. Semmi extra nem volt, az tűnt fel, hogy nem érzek szagokat. Volt egy enyhe náthám, meg kicsit fáradékonyabb voltam. A szaglásom 2 hét után visszajött, és ugyanolyan mint azelőtt. Nem érzem, hogy lett volna maradandó károsodás a szervezetemben.
2021. márc. 5. 16:35
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Én tavaly év elején kaptam el, még az "elsők között". 40 fokos láz, hidegrázás, szaglás elvesztése és még levegőt venni is fájt, mert azt hittem kiszakad a tüdőm. Mivel akkor még Magyarországon "nem volt Covid", így azt hittem tüdőgyulladás, de mire elmentem volna orvoshoz jobban is lettem.

Nálam 1 hétig tartott, ebből 3 nap volt nagyon durva amikor azt hittem megdöglök.

A férjem nem kapta el, pedig végig mellettem volt.

2021. márc. 5. 17:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Október végén átment rajtam. Levertség, rossz közérzet, tompa végtagfájdalom, szokatlan jellegű torokfájás, első 2 napban hőemelkedés. Szaglás a 3-4. napon szinte semmi, utána fokozatosan visszajött. Nem mentem orvoshoz vagy teszteltettem, mert a szaglásos dolgon kívül szinte pont olyan volt mint egy szokásos őszi vírusfertőzés. Csak éppen biztosan Covid volt, mert 4 embernek lett pozitív tesztje, akikkel előtte 2-3 nappal egy társaságban voltunk, és +/- 1 nap eltéréssel egyszerre betegedtünk le. Ők is hasonló tünetekkel megúszták, fiataloknál magas lázról is csak 1-2 ismerősömtől hallottam. Valószínűleg mire novemberben bezárt a kolink, már az emberek felén átment...
2021. márc. 5. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Párom egyszer rosszulnis volt, meg néhányszor hőemelkedése volt, ment a hasa is. Nekem csak íz és szaglás vesztés. Borzalmas volt. Az a sok íztelen finom kaja....
2021. márc. 6. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!