Miért van bennem egy olyan érzés hogy muszáj követnem az interneten a híreket, trendeket, youtube videókat, mert úgy érzem le maradok valamiről?
Nincs jobb dolgod.
Mármint úgy értem , tényleg nincs ,ami ettől jobban lekötne.
Ha zavar,akkor tegyél ellene!
Vigyél egy kis rendszert az életedbe,aztán fokozatosan tudod csökkenteni.
Azt biztosan te is érzed,mi az ami ezek közül nem olyan fontos. Próbálj meg szelektálni.
Jön a jó idő lassan. Remélhetőleg a korlátozások is enyhülnek és inkább mozdulj ki helyette.
Séta,sport, bármilyen mozgásforma, társaság, programok.
Egy idő után fel sem fog tűnni,hogy a fölösleges dolgok kikoptak az életedből.
Nekem pl az ilyen kapott kör emailek okoztak gondot eleinte vagy 15 éve ,mikor mindenkinek lett net,meg számítógép...
Kb 3 embertől kaptam folyamatosan az ilyen nézd meg ,olvasd el,de csodálatos,milyen érdekes stb... dolgokat.
Egymásnak is elküldték, mindhárom tovább küldte nekem is.
Aztán egyre több időt vett igénybe,hogy megnézzem,aztán a ja ezt már láttam, olvastam stb...
Ráadásul egy év alatt már azt sem tudtam hol van az amiben esetleg lett volna olyan,amit újra olvastam, néztem volna.
Szóval azóta meg sem nyitom,csak törlöm,ha mégis kapok valamit. Meg szóltam is nekik,hogy nem kell mindent tovább küldeniük,nincs rá időm.
A régieket is kitöröltem.
Valahogy nem hiányzik.
Meg tényleg bármikor, bármire rá lehet keresni.
6
Na igen, csak aztán eltelik az életedből 10 év és semmi mást nem csináltál csak youtubereket meg instás 3.14csákat bámultál akik meg ebből jól megszedték magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!