Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mostani...

Mi a véleményetek a mostani SARS cov-2 járványról?

Figyelt kérdés
Magáról a járványról.

2021. márc. 5. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Szomorú, de számomra az online oktatás jól jött. A 2 hetes mindent zárjunk be viszont eléggé idegesít.
2021. márc. 5. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne? Csodálatos, már úgy hiányzott...
2021. márc. 5. 09:56
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Beszoptuk. Nem kicsit, nagyon.
2021. márc. 5. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Számomra elég nehéz, 6 ismerősöm halt meg. Mind voltak influenzásak, azt észre sem vették, ezelőtt 10-20 éve. Most pedig coviddal kerültek lélegeztető gépre és egy hónap szenvedés után belehaltak. Közülük 4-en "felépültek" de olyan brutálisak a szövődmények, hogy a kórházba sem értek be, úton a mentőben megfulladt.

Ilyet azért az influenza nem csinál ;) Nekem elég indok ez, nem szeretném megtapasztalni.

Nyílván aki nem tapasztalt ebből semmit arra nem haragszom, hisz tapasztalatból mondja, hogy nem létezik semmi ilyen. Közben meg én is a tapasztalataimat írom le. Hát ez van.

2021. márc. 5. 10:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát ez elég durva. A sok agymosott meg még mindig azt hiszi hogy sokkal gyengébb betegség az influenzánál. Bizonyítani meg nem tudják , de a a hasraütés az megy.. XD

2021. márc. 5. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

5: Azt se felejtsük el, hogy a felépülési arány 95% vagy 96% kábé, tehát ha pozitív leszel ennyi az esély, hogy az ég világon semmi bajod nem lesz. De ha elkap és már gépen vagy, akkor nincs esélyed. 10.-es vagyok, 3 osztálytársam volt covidos ebben az évben, tavaly meg 8. Egyiknek sem lett semmi baja, de azért elég durva amiket meséltek. A szaglás megszűnt, az ízlelés megszűnt, köhögés éjjel nappal stb stb.

Idegileg teszi tönkre az embert. Aki egész nap köhög hulla fáradt.

2021. márc. 5. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Maga a járvány elég durva. Egyik jó barátnőm apukája hunyt el. Én féltem apukámat, COPD-s, 60 éves és épp túl van egy tüdőgyulladáson, amit a háziorvos nem teljesen megfelelően kezelt.

Hatalmas válság lesz, sokakat ez is rosszul fog érinteni, az öngyilkosságok száma tuti rekordokat fog döngetni világszerte.

Az én életemben -eddig- viszont inkább pozitív változásokat hozott a helyzet. A home office és a távoktatás egy mentőöv, így van időm aludni, sportolni, csendben, nyugalomban dolgozom. Igazi magamnak valóként nem az irodában, suliban és tömegközlekedésen telítődöm túl "emberek között léttel", így van erőm baráti kapcsolatokra.

Járnék bringatúrákra, falat mászni, iszogatni, de jóval kevesebbet, mint az átlag, mert nagy az igényem az egyedüllétre.

Amúgy amíg a suli lazább volt ill nyáron nem voltak lezárások se és csináltam a fentieket.

2021. márc. 5. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Kamu! Az a célja, hogy elbizonytalanítsa az embereket. Ha többen hordák a hír hatására a maszkot, nyilván megnő a maszkbetegek száma (Legionella). Ennek hasonlóak a tünetei a covidhoz, így arra fogják a betegséget.
2021. márc. 5. 18:04
 9/9 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
Nem mondanám,hogy kamu,de az biztos,hogy nagyon el van túlozva az egész...én csak "Covidhisztinek" hívom a jelenséget...akik meg túlzott intézkedéseket hoznak,"neaggyisten" rád szólnak,hogy hordd a maszkot,tartsd a 1.5 M-t ....,Covidfasisztának nevezem... én úgy vagyok vele,mint Torrente: "ha meg köll ...szódni,hát meg köll ...szódni...":)
2021. márc. 12. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!