A védőoltást úgyis meg lehet kapni, hogy közben valaki a beadás pillanatában már koronavírusos?
Elkaptam ezt a koronavírust, a szaglásom már több mint másfél hete teljesen elment, az ízlelésemmel is vannak még problémák, szerencsére a nehezén már túl vagyok, vagyis már nincsenek tüneteim, bár néha még fáj a fejem. Kérdésem, hogyha például most kapnám meg a védőoltást az nem lenne problémás?
Esetleg ezzel a kérdéssel egyébként milyen hatóságot vagy egyéb szervezetet lehet megkeresni, akik szakszerű és teljeskörű választ adhatnának?
"Beteget nem oltanak"
Akkor minden jelentkezőt letesztelnek majd előtte?
Az információs vonalon biztos szakszerű segítséget nyújtanak ?
Korábban már beszéltem velük több ízben az #1 által megadott elérhetőségen, és más kérdésben sem adtak egybehangzó választ.
Konkrétan, ahány kezelővel beszéltem, annyi válasz érkezett ugyanarra a kérdésemre, szóval köszi, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!