A szabadban is kötelező az ÁLARC !! Mit szólsz hozzá?
Nem vagyok maszellenes, nem vagyok oltásellenes, de amikor nincsen ember a közelemben, kutyasétáltatás közben, leveszem. Eléggé kietlen helyeken sétálok, ez egy kisebb település.
Sajnos ezeket a szigorításokat részben a folyamatosan hisztiző hardcore maszkelleneseknek és járványtagadóknak köszönhetjük. Ja és azoknak a gyökér ismerőseimnek, akik nagy családi banzájt csaptak, látogatás gyerekestül, most meg covidos az összes, intenzíven is vannak.
"11: hülyeség. Ha csak nem űrhajós szkafander a védőcucc."
Nem teljesen értelek, hisz én is épp azt írtam, hogy a sima textilmaszk/nővérmaszk nem védőeszköz.
Biztos, hogy nekem céloztad? :)
Belégzés ellen FFP2 maszktól felfele védenek, viszont még akkor is ott a szem például. Nem véletlen, hogy a fertőző osztályon az orvosok úgy dolgoznak hogy védőmaszk + védőruházat + gumikesztyű + arcpajzs. Nagyjából ez nevezhető teljes védelemnek, és igen, ez már a szkafandert súrolja. :)
Amit nekünk kell hordanunk, az annak az esélyét csökkenti, hogy a viselője terjessze a vírust.
Nem baj, egy ideig még erős félhomály lesz fél nyolc körül is. :)
30 betörő like this 👍👍👍
Ez is csak a betöröknek lesz jó... " Az elkövető maszkot viselt és társai" ugyan vajon mi mást b+???
Elég szomorú lehet most a betörők helyzete, hogy ilyen sokan otthon vannak. Szegényeknek rá kell állniuk a nyaralókra.
Hidd el pont azért agresszívabbak, mert mindenki otthon van...
Tudod most nekik is otthon kéne maradni, biztos várják a bértámogatást.
Este 8 után is simán mennek. Sajnos tapasztalat. Hol a sok rendőr aki igazoltatja a 8 után kintlévőket? Bezzeg ilyenkor sehol egyik se ha baj van. Csak azt bünteti aki a kva kutyát leviszi azt azt jó bacogatni...
24: ha nem vagyok dögvész alatt akkor felesleges. Ha dögvészen vagyok, akkor karanténba maradok a valogamon és nem mászkálok emberek között.
Eddig nem kapott el a kovid, valószínű ezután sem lesz szerencséje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!