Mi a véleményetek a kötelező utcai maszkviseletről? Ti hordjátok?
nálunk egy téren kötelező hordani városszerte. persze, hogy hordom, nem akarok büntetést fizetni.
viszont nem szeretem, ha valaki a "nyakamba liheg" maszk nélkül.
Szerencsére a vàrosban múlt héten el lett törölve,mostmár nem kell az utcán is hordani. Nagyon utáltam,egyfolytában bepárásodott a szemüvegem,volt egy időszak amikor náthás is voltam,alig kaptam levegőt:D
Egyébként szerintem az utcán baromira nincs értelme. Most,hogy vásárok,rendezvények sincsenek,így azért nem szokott tumultus lenni az utcákon. Lehet tartani rendesen a távolssgot,nem kell a maszk,hülyeség.
Ha rendőrt látok felveszem,vagy úgy teszek,mintha keresném,nem szidhat le azért,mert keresem,és épp veszem fel,nemde?
Amúgy nem,ha szívom a cigarettát,akkor meg hogyan veszem fel a maszkot?Mi lesz akkor?Betiltják az utcán dohányzást? :D
Kutyasétáltatásnál el tudom kerülni a tömeget, de nem akarok büntetést fizetni, úgyhogy hordom a maszkot.
Én nem félek a maszk nélküli emberektől, viszont ha valaki köhögéshez lehúzza a maszkot (pont hétvégén bevásárláskor voltam tanúja egy ilyen esetnek boltban), az azért bosszant. Pont az lenne a maszk célja, hogy ne köhögjön össze másokat, aki beteg.
"Betiltják az utcán dohányzást?"
A megállókban be van tiltva, legalább ott betartathatnák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!