Mi a véleményetek a kötelező utcai maszkviseletről? Ti hordjátok?
Jogosnak tartom, hogy hordjunk maszkot. De azt már nem, hogy egyedül este az utcán...
Csak az a probléma, hogy egy szanályban minél több a de, annál szubjektívebben megítélhető, annál több lesz a kiskapu. Hordj maszkot az utcán, kivéve ha másfél méteres távon kívűl vagy, ha nincsenek túl sokan, ha sportolsz (mi számít annak? ha gyalogolok az az? vagy honnantól sport a sport?), kivéve ha,... értitek
Nem hordom, mert én levegőt akarok kapni, a friss levegőt nem fogja tőlem elvenni senki!!
Ha rendőr megállít megmondom, hogy sportolok, akkor nem kell!! Nekem a séta is sport sorry.
Másrészt meg egyszer kirakta ezt az önkormányzat a facen aztan annyi, sehol nincs kiírva hogy kell közterületen, és ha nincs facem?
Egesz nap dolgozok. Munkaba menet gyalog eszem. Meg hazajovet eszem az utcan. Amikor jon rendor ,felveszem gyorsan eves kozben.
Sajnos en nem fennyel taplalkozom,mint a tobbiek. :D
A munkam soran meg semmikepp sem ehetek.
A maszk hulyeseg. Az immunrendszerunk ved meg . Az oxigenhiany karositja az agyat.
A latoter beszukitese baleseteket okoz.
@26 Szívecském, jól sejtem, hogy nem te voltál az osztályod legjobbja
bioszon?:D
@26
Te amúgy a szemeden hordod a maszkot? Mert úgy tényleg beszűkíti a látóteret:D Ez egy pöppet nem szakszerű, ha nektek így kell, azzal is mehetnél az OMMf-hez.
Elárulom neked, az oxigénhiány nem azt jelenti, hogy egy kicsit gyorsabban lélegzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!