A szabadban is kötelező az ÁLARC !! Mit szólsz hozzá?
A maszk továbbra se a viselőjét védi. Az lehet, hogy rajtad volt (tehát te nem fertőztél másokat), de ha a buszon melletted ülő nem hordta rendesen, akkor simán elkaphattad.
Igen, én évek óta hordok télen valami szemig húzott sálat vagy textil maszkféleséget, életmentőn melegít. :)
#9, egyrészt nem mindegy milyen típusú maszkot hordtál (a covid-osztályokon FFP3-asokat használnak, vagy minimum FFP2-est, talán nem véletlen), másrészt az se mindegy, a körülötted levők milyen maszkot hordtak. Harmadrészt ritkán, de más úton is meg lehet fertőződni, például ha arcpajzs nem volt rajtad, akkor szemen keresztül, vagy piszkos kézzel. A maszk nem 100% biztonság, csak csökkenti a kockázatot.
Emellett az is lehet, hogy már november 5-én benned volt a kórokozó, csak még nem mutatta ki a teszt.
Milyen buszon?
Ma is mentem pöstre azt a kiscsákón nem volt maszk...
Nem hogy a pofáján nem lógott hanem bent a táskába.. mert ott a helye
Legszívesebben pofán vertem volna... Meg leraktak volna a buszról
Én is unom a maszkot meg mindent.. de ha kötelező akkor mit nem lehet felfogni?
11: hülyeség. Ha csak nem űrhajós szkafander a védőcucc.
Egy éve csak ott hurcibálom ahol fejbevernek a hiánya miatt, napi kétszer, össz 10 perc. Itt vagyok és mentesen a kovidtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!