Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy 18 éves...

Normális, hogy egy 18 éves lány(barátnőm) ennyi utalást kap, ennyi ajánlatot kap? (szexuálisan)

Figyelt kérdés

Ma konkrétan kib*szta a biztosítékot nálam, hogy az oktatója, akivel már 26 órát levezetett ma azt mondta neki, hogy idézem:

"Azt mondta, olyan szépen álltam be jobbra hátra, mint amilyen szép én vagyok 🤣

Jaj mondom 🤣🤣"

írja nekem.

"Ilyet szól, ja, még nem mondtam, hogy gyönyörű vagy?

🤣🤣🤣"

Ezeket mondta neki az oktató, aki amúgy 44 éves!!!

Jobban dühít, hogy a barátnőm ezt viccnek veszi, nem veszi komolyan, közben meg a pali szerintem halálkomolyan mondja. Baszki 44 éves! A Barátnőm meg 17, egy hónap múlva lesz 18!!!

Nincs egy robanckodós képe sem, sőt semmi, csak a profilképe, de naponta átlag 20 üzenetet kap idegen emberektől, hogy jajj de tetszel, mutasd a nunid, küldjél pucér fotót stb stb... De ez az oktató ez most különösen zavar.

Normális ez? Mással is ilyenek a férfiak? Nem volt rajta kívül más barátnőm, Ő az első, 17 éves korom óta vagyunk együtt, 2 éve.

2021. márc. 4. 11:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%
Bizony, sokunknak tetszenek a 18 éves lányok. A 17 évesek is.
2021. márc. 4. 11:03
 2/22 A kérdező kommentje:
1: Az oké, nyílván a 80 éves Pistabácsinak is tetszeni fog, de engek hangot is adnak???? 44 évesen én elsüllyednék szégyenemben, ha egy 17 évesnek ilyet mondanék.
2021. márc. 4. 11:05
 3/22 A kérdező kommentje:
Ennek*
2021. márc. 4. 11:05
 4/22 anonim ***** válasza:
55%
Ez van. Én is 18 éves vagyok most, de 70 évesen is úgy utána fogok nézni a szép lányoknak, hogy az FBI kémműholdjai is látni fogják. Ha tapizna vagy komolyabban nyomulna az már tényleg gáz, ha a lány nem akarja. Ez még elmegy.
2021. márc. 4. 11:12
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez általános dolog. Én nem vagyok egy szépségkirálynő alkat, de még én is folyamatosan kapom a visszajelzéseket meg az ajánlatokat.

És jobb ha elvicceli, mintha egész életében morcosan mászkálna fel-alá. Én sem engedem hogy ezek a kéretlen dolgok megkeserítsék a mindennapjaimat. Ha valaki próbálkozik, viccesen és kedvesen állítom le, nem morgok rá. Én is el szoktam mondani a barátomnak hogy megint mi ért, sőt, van hogy tapasztalja is, mert a jelenlétében is előfordulnak bepróbálkozások.

Ehhez a nők hozzászoknak életük folyamán, és majd te is hozzá fogsz ahogy idősödsz, de arra gondolj hogy okkal van pont veled, ne féltékenykedj ezekre, mert azzal őt taszíthatod el, ha olyasvalamin idegeskedsz neki folyton, amiről nem ő tehet.

Ha belegondolok, még jó is hogy elmondja neked ezeket, elviccelve, ezzel mutatva hogy nem érdeklik mások ajánlatai. Ha én kikacsintgatnék a kapcsolatomból és méregetném a lehetőségeimet, akkor nem mondanám el ezeket az eseteket a páromnak. De mivel vele tervezek a jövőben is, mi egy szövetség vagyunk, megosztom vele (nevetgélve) hogy már megint ki és hogyan próbálkozott be.

2021. márc. 4. 11:13
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Előző vagyok. A "mustasd a nunid" és hasonló szövegekkel zaklató fiúk és férfiak meg durván gyökerek. Elsüllyednék szégyenemben a helyükben.
2021. márc. 4. 11:14
 7/22 anonim ***** válasza:
47%

Látnál meg engem és az oktatómat. Néha nem tudom eldönteni, hogy melyikünk a perverzebb. :D

(én 20 vagyok, ő 50 fele)

Mi konkrétan onnan jutunk el az ilyesmi mondatokig:

-Látod?

-Nem, minden fekete.

-A sok feketétől nem látszik? Szedjük pe róla, úgy jobban látszik.

- Feketén jobb. Jobban szeretem.

,hogy a csomagtartóban nem láttam a pótkereket, mert minden fekete volt. :D

(Akinek nem esett volna le, elmentünk intim szőr irányba...)

Mondjuk nekem pasim sincs.

2021. márc. 4. 11:14
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
Èn igaz nèhány èvvel idősebb vagyok, de folyamatosan kapok ilyen megjegyzèseket/üzeneteket fèrfiaktól, idősebbektől, fiatalabbaktól egyaránt (egyáltalán nem öltözködöm vagy viselkedem kihívóan). Egy 60-as munkatársamnak pedig kifejezetten tetszem, ezt már többször hangoztatta :D Sőt, amikor èn csináltam a jogsim, a vezetèsoktató állandóan bókolt, de nem csak nekem, hanem minden lánynak. Szerintem ezeken annyira nem kell kiakadni, a legtöbb nőnemű kb egèsz èlete során kap ilyen megjegyzèseket. :)
2021. márc. 4. 11:19
 9/22 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos ezt el kell fogadnod, hogy az oktató is dicséri a barátnõdet.Ahogyan én látom a közösségi oldalakon,hihetetlen,hogy az idõs férfiak mennyire el vannak fajulva a fiatal lányokkal szemben.
2021. márc. 4. 11:30
 10/22 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, ha jól értem, akkor párkapcsolatban vagytok?

Egyébként szvsz egy lánynak baromira nem kell hozzászoknia, hogy bókolnak/beszólogotnak (ki hogy veszi) neki. Legyen már annyi civilizáció az ilyen fiúkban/férfiakban, hogy tudják mérlegelni az adott szituációt és az illetővel fennálló kapcsolatát annyira, hogy el tudja dönteni, hogy illik-e ilyesmit szóba hozni!

2021. márc. 4. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!