Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Velem miért bunkó mindenki?...

Velem miért bunkó mindenki? Bárhova megyek nevetség tárgya leszek és kigunyolnak. Elegem van már abból, hogy konkrétan mindenki akivel találkozok életem során függtlen az utcán vagy munkában vagy rokon, mindenki lenéz... (?!)

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, meg cuki is tudok lenni, de egyfolytában mindenhol kinéznek és céltáblaként használnak. Baromira elegem van, hogy velem nem kedvesek őszíntén mert mindig kiderül, hogy a hátam mögött meg kevernek. Miért nem fogadd el senki, de szó szerint senki nem fogadd el akivel kontaktban volt dolgom az életben soha egyetlen egy ember sem éreztette velem, hogy ő elfogadna és képes lenne őszíntén érdeklődni azíránt ki vagyok és nem csak azt keresi bennem, hogy mennyire vagyok olyan , mint akit elvárna, hogy legyek. Nem fogok megváltozni mert fixen van a személyiségem , de elegem van , hogy egyfolytában azt éreztetik velem mindenhol minden körülmények között, hogy jobb lenne ha nem lennék. És már ott tartok emiatt, hogy nem tudok boldog lenni mert úgy érzem semmi értelme az egésznek mert mindenkinek az lene a legjobb ha nem ismernének, de sajnos mégis. Es senkivel nem lehetek őszíntén őnmagam mert nem kíváncsiak rám.
2021. márc. 3. 10:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amikor az emberekkel az ismerkedési szakaszban vagy, mivel az első benyomás az rendkívűl fontos, igyekezz minél nyíltabb lenni és légy közvetlen, ha az első találkozó során ez sikerül és jó tapasztalat alakul ki köztetek, abban az esetben elkerülhető ez. Azzal foglalkozz, hogy te hogyan viselkedsz, mert a saját viselkedéseddel vonzod be ezt a viselkedést, gyanítom azt, hogy passzívan viselkedsz, zárkózott vagy, nem mersz beszélni nyíltan az érzéseidről, nem mutatod ki azt, ha valami számodra rosszul esik, nem beszélsz ezekről.

Ezen az asszertív viselkedés elsajátítása tudna segíteni, ez volna a kulcs a problémád megoldásához, ha ezt gyakorlatban megvalósítod.

2021. márc. 4. 07:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Dettó. Én us egy balhé előtt állok, csak a párom fogad el.
2021. okt. 24. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!