Van olyan kínos interakciód idegen emberekkel, ami a mai napig eszedbe szokott jutni?
Sajnos ez nálam mindennapos :/
Szociális fóbiám van, és akármikor kell mennem valahová, folyamatosan égetem magam, utána otthon végtelenre ismételve rágom magam hogy mire hogy kellett volna reagálnom, és mit kellett volna mondanom.
Persze, rengeteg.
Amik a legjobban megmaradtak... volt egy időszak, amikor légúti problémák miatt sokat köhögtem, krákogtam. Nem egyszer ordították le a fejem vadidegenek, hogy "fejezzed be, mert ez undorító" meg "álljál már le" (simán utcán, boltban történtek ezek, nem pl. esküvőn, temetésen, olyan helyen, ahol halknak kellett volna lenni).
Olyan is volt eladóként, hogy félrehallottam azt, amit kérdezett a vevő (megkérdezte, kézzel festett-e egy ruha, és én úgy értettem géppel festett-e... és azt mondtam, igen, mert géppel volt festve), és mikor meglátta az árát, azt hitte, hazudtam neki.
Egyszer a vonaton rám nyitottak tamponcsere közben.
(Mert én béna nem fordítottam el a zárat, hanem csak kilinccsel csuktam be.)😃😅
Nekem is van pár és sajnos elég szorgosan gyűjtök is újakat. Sokszor beégetem magam, majd otthon szépen újra és újra végig agyalom az egész jelenetet..
De egy konkrét példa gimis koromból: 2 hatalmas táskával siettem hétfőn a buszra, amit majdnem le is késtem, és aznap kellett bérletet vennem. Csak a buszon tudtam, mert az iroda zárva volt, fájt a hasam, mögöttem is türelmetlenek voltak, én meg kapkodtam. Nagyobb pénzt adtam és nem vettem észre, hogy 1 ezressel kevesebbet kaptam, örültem, hogy szabadulhattam onnan. Utánam szólt a sofőr, hogy ez még itt van. Szerencsére a konkrét mondata nincs meg, de olyan leereszkedő volt és érződött, hogy egy hülye libának nézett, aki számolni sem tud.. nagyon égő volt.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2-es, remélem nem haragszol meg, de tegnap óta a pereces sztorin nevetek, annyira látom magam előtt :D
Szívesen várok további válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!