Én vagyok gyenge vagy mást is leterhelne ha egyetemre járna és dolgozna is mellette?
Amikor épp nem órám van, akkor dolgozom, tehát több mint heti 40 órát ezekkel vagyok elfoglalva. (két nap is este 8ig tart a suli) Mellette szeretek a hobbimmal foglalkozni, párkapcsolatom van és besegítek a háztartásba otthon. Emellett nekem már ha változik egy kicsit is a napirendem akkor teljesen össze vagyok zavarodva, rosszul érzem magam. Mást is leterhelne vagy én nem bírom?
Irodai munka, úgyhogy nem fizikailag fáradok el.
Hát figyelj, elmesélem, hogy az én életem hogy nézett ki 19 évesen. Egyszerre 2 szakot végeztem a felsőoktatásban (egy másik városban, ahova utazgatni kellett), levelezőn. mellette dolgoztam teljes munkaidőben, hogy legyen pénzem. Emellett jártam nyelvtanfolyamra, mert az egyik szakomon már másodévre kellett egy nyelvvizsga. És mindemellett próbáltam életben tartani egy távkapcsolatot.
Rohadt kemény volt, gyakran éreztem azt, hogy sehol nem teljesítek elég jól. De szép lassan bele lehet jönni ebbe is, előbb-utóbb kifejleszt az ember kreatív megoldásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!