Kezdőoldal » Utazás » Európa » A booking.com-on szállás...

A booking.com-on szállás foglalás után nem tudták leterhelni a kártyámat, mert nem volt rajta elég fedezet.24 órán belül a foglalás törlődik?

Figyelt kérdés

Gyermeteg kérdésnek tűnik, de bonyolultabb háttere van:

Rossz helyre foglaltunk szállást (másik szigetre, mint ahova a repülő megy), azt hittem sírógörcsöt kapok emiatt, mert a lemondási díj annyi volt, mint az szállás ára.

Viszont pont nem volt annyi pénz a kártyámon, mint amennyit le vettek volna róla, ezért e-mailt kaptam, hogy 24 órán belül törlődik a foglalás, ha nem lesz fedezet a kártyámon, vagy ha nem adok meg másik kártya adatot.

Ergo, ez iszonyat jól jött, a kérdésem inkább az lenne, hogy ha 24 órán belül nem teszek semmit (nyilván nem akarok), akkor egyszerűen törlődik a foglalásom ingyen?

2017. ápr. 6. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Még most iziben írnék a szállodának, szállásnak, és megírnám, hogy a foglalás rossz volt, és ezért sem lett kifizetve. Ès nem akartok foglalni...

Nekem a bookingon olyan volt, hogy a fogalásnál nem láttam, hogy a kártyám hamarosan lejár. ìgy azt írta, hogy nem tutko a foglalás. Ezért írtam a hotelnek, hogy mivel úgy is ott helyben kell fizetni ezért a foglalásunk komoly, de majd addigra lesz kártya is.

2017. ápr. 6. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
24 òràn belül törlik a foglalàsodat.
2017. ápr. 6. 13:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Kicsit többet vártak vele, mint 24 órát, de végül törlődött díjmentesen a szállást!

Köszi a válaszokat!

2017. ápr. 10. 09:49
 4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, hasonlóan jártam mint te! Tegnap este foglaltunk a booking, sehol nem írták, hogy rögtön le von pénzt 217 eurót! Jelenleg nincs fedezet a kártyán, azt kéri a booking, hogy frissítésen a kártya adatait, vagy adjunk meg egy másik kártya számot! Nálunkissza nem térítendő a szállás lemondása, ami jelen esetben 217 euró! Vajon ebben az esetben is, ha 24 órán belül nem történik fizetés, akkor nálunk is törlődik? Köszönöm a választ, és elnézést, hogy bele trollkodtam!
2018. júl. 24. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!