Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha valaki...

Szerintetek gáz, ha valaki rajzfilm vagy anime karakterekbe szerelmes?

Figyelt kérdés
Nagyon sokaktól hallom h "bejönnek" nekik rajzfilm meg anime karakterek, de ez annyira fura nekem. El tudjátok képzelni h valaki ezekre veri,m@szturbál? Valaki még házasságot is kötne velük.xFD Ilyeneket nem tudok normálisnak nézni.

#anime #mese #socialreject
2021. febr. 20. 13:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg van abból a darazsos animált mesefilmből a méhecske fiú.xddd Valakinek az tetszik.
2021. febr. 20. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Te most Maja a méhecskére gondolsz?...
2021. febr. 20. 20:55
 13/16 A kérdező kommentje:
A Bee movie-ra.😭
2021. febr. 20. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"de lehet. Japánban több otaku is házasságot kötött már az általa fanolt karakterrel"

Hivatalosan nem lehet. Kínában is volt egy művész aki eljátszott egy ilyen házasságot, ami csak egy dolog.

2021. febr. 21. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"És ha egy rókát ábrázol? xD Vagy egy nyuszi lányt? Gáz..."

Nem kell hozzá anime, anélkül is szokták hívni a férfiak a női pártjukat cicámnak, cicuskámnak, nyuszimnak.

2021. febr. 21. 13:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor itt én vagyok a leggázabb XDD. Én sok mese, és anime "figurába" vagyok szerelmes és igen valamelyikkel házasságot is kötnék ha létezne. Néha hülyének néznek és amikor mondják, hogy ez nem is létezik mindig azt mondom de igen a szívemben a fejemben és a telomban.

Lehet egy kicsit fura de néha én is szarul érzem magam, vagyis ilyen hülyének. Egy anime fiú miatt megváltozott a nézetem vagyis más jön be persze ez nem baj csak így soha nem gondoltam volna h a shy fiúk fognak bejönni.

L

2021. febr. 21. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!