Szerintetek mi fog kinyitni/milyen enyhítések lesznek márciustol?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 12:06
11/14 anonim válasza:
Igazából én nagyon reménykedek már hónapok óta valami lazításra, főleg a 8 tól 5ig tartó kijárási tilalom megy az agyamra!Főleg,mert semmi értelme. Ugyanúgy kontaktba kerülök ugyanazokkal az emberekkel, akikkel 8 után találkoznék, csak nézni kell az órát, meg ez alapján beszerveznem a napomat. Elég, csak a bioritmusunk felborítására volt jó. Kérdésre válaszolva, én elvesztettem kicsit a reményt, van egy rossz megérzésem, hogy minden marad így, de ne legyen igazam. Vártam január 15.-re a feloldást, meghosszabbították február 1.-ig, majd március 1.-ig. Valami kedvezményezést adhatnának. Akár kitolhatnák 22:00 ra a kijárásit, a boltok nyitva tartását meg 20:00ig. Ezzel csak maguk alatt vágják a fát. Az utcánkban ahol lakok,..azt kell tudni,hogy fideszes környéken lakok. Sok szomszédommal beszélek politikáról.Most egyre csak azt hallgatom, hogy ők ezek miatt soha többé az életben nem szavaznak a jelenlegi kormányra, meg hogy elegük van. Szóval őszintén nem tudom. Szerintem marad, vagy max. nagyon enyhe lazítás lesz. 10# es, hát mindenképpen még a héten. Március 1.-e vasárnapra esik..szóval a napokban, legkésőbb csütörtökön már tudnunk kéne erről valamit.
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem nagy enyhítések lesznek, legalább is a középiskolák biztos nem nyitnak ki. Egyik tanárom azt mondta: "Vagy áprilisban, vagy májusban, vagy szeptemberben lesz nyitás." (itt a középiskolákra gondol. Azután ezt mondta: "Kb 60 százalék, hogy szeptemberben nyitunk..." És ha a sulik nem nyitnak, semmifajta nyitásra ne készülj...
13/14 anonim válasza:
El ne higgyétek, már politika alapú az egész! Sokszor túloznak már, a múltkor kezdett enyhülni az egész, a környező országokban is. Kicsit sem gyanús, hogy mit változtattak.
14/14 anonim válasza:
Szigorítások lesznek.
Mondjuk azt nem értem, hogy a távmunkát miért nem vezetik be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!