Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik életet szeretnéd élni?

Melyik életet szeretnéd élni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 20. 04:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A vírus előttit - de annak azért örülnék, ha nem mindenki ugyanúgy élné tovább, hanem okosabban.
2021. febr. 20. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a vírus előttit. Bár olyan most egy ideig biztos nem lesz.

Pont most szerettem volna nekiállni utazni, jönni-menni a világban.

32 éves vagyok, azt látom, hogy ebben az országban előrébb sosem leszek, csak egyszeri hangyaként élek, ingatlanom, párom se lesz.

Akkor már legalább mehetnék amerra akarok és érezhetném jól magam.

2021. febr. 20. 13:11
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Engem legjobban az egésznek az értelmetlensége zavar.

Hogy egyik oldalról totál lekorlátoznak. Szórakozás, közösség, étterem, kikapcsolódás az nuku.

Hiszen hivatalosan csak a veled élőkkel mehetsz el még kirándulni is...

Közben meg a "veszélyeztetett korosztály" egymást taposva vásárolgat a Pennyben, Tescoban. És pont azok szarják telibe az egészet, akiket elvileg "védünk". Akkor miről beszélünk?

Viszont bizonyos dolgokat, megtartanék. Például simán bevezetném, hogy 8 után legalább a lakó-pihenő övezetekben ne lehessenek emberek.

Panelban lakom, korábban nem volt nyugodt este, amikor ne ordibált volna egész társaság, ne ordított volna zene, ne lett volna egy motorbőgető hülyegyerek. Most meg csend és nyugalom van, ezt vissza fogom sírni.

Nyilván ezzel nem azt mondom, hogy ne lehessen kimenni, mert annak sincs értelme. De valami értelmes szabály/kormátozás nem ártana, hogy nem 100+ családnak kelljen hallgatni hogy 3-5 fő "jól érzi" magát.

2021. febr. 20. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

Vagy ugyanígy hasznos a maszk, amit boltokban, buszon megtartanék. Vagy a kézfogás amit mindig is rühelltem.

Nem azért mert finnyás vagyok, hanem azért, mert undorító.

Építőiparban is látom ki mit fogdosott előtte. Vagy szimplán mikor látom, hogy valaki bemegy budira, majd kijön és nyújtja a kezét kézmosás nélkül attól konkrétan rosszul tudnék lenni.

2021. febr. 20. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
A vírus előtti, szabad életet.
2021. febr. 21. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
27%
Sok antiszociális gyökér lepontoz :D
2021. febr. 21. 19:44
 17/17 anonim ***** válasza:

"valami értelmes szabály/kormátozás nem ártana, hogy nem 100+ családnak kelljen hallgatni hogy 3-5 fő "jól érzi" magát"

Csendrendelet. Van ilyen ezer éve.

2021. febr. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!