Miért nem gyártanak nagy kiszerelést édességből aszalt gyümölcsből, desszertekből? Sajnálom a sok csomagolást kidobni, simán elfogyna a nagyobb is, nemcsak családilag, hanem egyénileg is akár. (vékony vagyok, még mielőtt összekapcsolnák a súllyal)
1. A cégeknek nem éri meg, legalábbis nem olyan mennyiségben. Pl. ha magamat nézem, én egyedül élek, normális étrendem van, kalóriát is számolok, mert hízékony vagyok... egyszerűen nem eszem meg pl. annyi joghurtot, hogy ne romoljon rám, ne savanyodjon meg. Akkor meg nemcsak a csomagolással pazarlok, hanem a joghurttal is. De ha többszemélyes a háztartás, akkor sem biztos, hogy mindenki ugyanazt szereti / ugyanazt enne napokig. Ráadásul pl. nem mindenkinek van autója, és nem mindenhol érhető el házhozszállítás... van, aki egyszerűen nem bír el annyi kaját egyszerre.
2. Viszonylag sok termékből van nagyobb kiszerelés meg kimérős, annak utána kell nézni, hol kapható, és akkor ott venni. Nem elvárni, hogy a helyi SPAR áruljon nagyobb kiszerelésű dolgokat.
Nem azért veszek kicsi kiszerelést mert hülye vagyok hozzá 😀 hanem ha nem fogy el, dobhatom ki és nem spóroltam semmit.
Magvakból meg csokiból azért nem veszek sokat egyszerre, mert ezek pont olyan termékek, amiknél nehéz megállnom, hogy ne egyem amíg van 😕
Ami olyan, abból a nagyobb kiszerelést veszem meg pl. kutyatáp, mosópor, öblítő stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!